2777
2789
وای اسی منم دارم ینی مطمئن نیستم زیاد..اخه حشره ای ندیدم و موها سفیده سفید شده ولی فک نمیکنن تخم باش ...

من سرم خیلی نمیخاره ولی یکی از علائم‌هاش خارش سره

و اینکه تخم های شپش سفیده و به موها می‌چسبه و خیلی سخت جدا میشه

🌸 اللهم عجل لولیک الفرج 🌸

شپش راحت میره.. بدبختی اون رشک هاست..فک نکنم هیچ جوره بره.. من سر دخترم گرفت ..با یه بار شامپو شپش ها مردند و تموم شدند..ولی رشک ها تو سرش موند.. هر روز موهاش و چک میکردم و مویی که رشک داشت با قیچی میکندم.. خداروشکر تو یه هفته همه چی تموم شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما گرفتی تا حالا ؟ با این روش کامل درمان شد؟ عوارض نداره شامپو؟ ببخشید سوالام زیاد شد🌹

اره من خوابگاهی بودم محیطش کثیف بود دوبار گرفتم 😑

دفعه اول خیلی شدیدتر گرفتم این شامپو نولایس خیلی قویه جوری که رو بسته بندیش گفته هفته ای یکبار استفاده شه ولی من یه روز درمیون زدم و شونه کشیدم 4-5 روزه خوب شدم

عوارضشم که فکر نمیکنم من از داروخانه گرفتم دکترداروسازشون پیشنهاد داد بهم

اره من خوابگاهی بودم محیطش کثیف بود دوبار گرفتم 😑 دفعه اول خیلی شدیدتر گرفتم این شامپو نولایس خیلی ...

رنگ مو هم خیلی خوبه

موهاتونو رنگ بذارید یا سرکه سفید یا سس مایونز به موها بزنید و شونه کشی کنید همه اینا خوبن

من سرم خیلی نمیخاره ولی یکی از علائم‌هاش خارش سره و اینکه تخم های شپش سفیده و به موها می‌چسبه و خیل ...

جدی؟ن اینا راحت میان دستم فک کنم همون گچ و اینا باشه..چن روز هم به دلیل حموم نرفتن سرم بدجور میخارید خداکنه شپش نباشهه..

شامپو نولایس از داروخونه بگیر بزن به کف سر و ساقه موهات یه کلاه پلاستیکی تو بسته بندیش داره اونو بکش ...

بعد ببخشید یک سوال دیگه...حتما باید نرم کننده برنم؟

چون شامپوم خودش موهارو تا حدودی نرم می‌کنه

اره من خوابگاهی بودم محیطش کثیف بود دوبار گرفتم 😑 دفعه اول خیلی شدیدتر گرفتم این شامپو نولایس خیلی ...

همشون رو میکشه بعد از استفاده موهاتونو مرتب چک کنید ممکنه چندتا دونه خیلی کم مونده باشه ولی دیگه پوک شدن همشون خودتون تمیز کنید اونارو

همشون رو میکشه بعد از استفاده موهاتونو مرتب چک کنید ممکنه چندتا دونه خیلی کم مونده باشه ولی دیگه پوک ...

کسی رو ندارم مرتب چک کنه😕

اگه بعد از استفاده هر روز برم حموم و موهام شونه کنم خلاص میشم؟

بعد ببخشید یک سوال دیگه...حتما باید نرم کننده برنم؟ چون شامپوم خودش موهارو تا حدودی نرم می‌کنه

یه شونه دندونه ریز تو بسته بندیش هست نرم کننده رو واسه اون باید بزنین که موقع شونه زدن دردتون نگیره حالا اگه شامپو خودتون خوبه میتونین نزنین

کسی رو ندارم مرتب چک کنه😕 اگه بعد از استفاده هر روز برم حموم و موهام شونه کنم خلاص میشم؟

اره حتما

من دفعه اول چون تا حالا نگرفته بودمو هرروزم حمام میرفتم اصلا فکرشو نمیکردم شپش گرفته باشم

زمانی چک کردم که اطراف گوشم و...  کلا سفید میکرد از رشک ولی با همین روش کمتر از یک هفته تمیز تمیز شد

بله

ممنونم عزیزم... اینطوری که خیلی خوب میشه.. راحت با شامپو شپش رو بکشیم و بعد هم با اتو مو.. تمومه دیگه... من چند سال پیش شپش گرفت موهای دخترم. خیلی اذیت شدم سر همین رشک چیدن