واراء مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 72 عنوان زیبایی 115 بازدید | 19 پست سلام سلام خوبین ؟؟؟ رفقا تابحال تاپیک های زیادی با موضوع رفع سفیدی مو یا جلوگیری از سفیدی مو زده شده آیا کسی نتیجه ای گرفته ؟؟؟؟ لطفا راه حلی ام اگر هست بفرمائید که انجام بدم واقعا ناراحتم از سفید شدن موهام و ۲۰ سالمه 1400/06/28 | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98940 وای چ زود وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
shadi_2000 عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 2523 منم ۲۱ سالمه و از ۱۷ سالگی موهام یه دفعه سفید شد و الان تقریبا ۸۰ درصد موهام سفیده😭😭
gggggjigjm عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 52998 شاید ارثیه من دختر خالم 18،19 سالشه موهاش سفید شده شاید از حرص و جوشه من خودم21 سالمه پیشونیم خط افتاده
tomorrowisagoodday عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 1524 تنها راهش اینه عصبی نشی استرس نداشته باشی گردو هم زیاد بخور تا مغزت گرم بشه
واراء مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 72 وای چ زود خیلی ناراحتم اصلا نمیدونم چیکار کنم هلیله خوردم یک مدت تاثير آنچنانی نداشت
واراء مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 72 منم ۲۱ سالمه و از ۱۷ سالگی موهام یه دفعه سفید شد و الان تقریبا ۸۰ درصد موهام سفیده😭😭 ارثی نیست ؟ چون من مامانم موهاش سفید هست بابام پنجاه سالشه تازه شروع به سفید شدن کرده
واراء مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 72 تنها راهش اینه عصبی نشی استرس نداشته باشی گردو هم زیاد بخور تا مغزت گرم بشه راهکار بدین چطوری عصبی نشم استرس نداشته باشم اخه من خیییییلی احساساتی ام همش غصه خودمو اینو اونو میخورم 🥲🥲🥲
shadi_2000 عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 2523 ارثی نیست ؟ چون من مامانم موهاش سفید هست بابام پنجاه سالشه تازه شروع به سفید شدن کرده نه هیچکسی تو خانواده م انقد زود موهاش سفید نشده😭تو موهاتو رنگ میکنی؟دکتر رفتی؟
tomorrowisagoodday عضویت: 1400/05/25 تعداد پست: 1524 راهکار بدین چطوری عصبی نشم استرس نداشته باشم اخه من خیییییلی احساساتی ام همش غصه خودمو اینو اونو میخ ... ععزیزم هرکسی قلق خودشو بهتر میدونه سعی کن خیلی تو محیط هایی که احساساتی میشی قرار نگیری
واراء مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 72 میخوام شش ماهی مراقبت کنم ببینم چی میشه نتیجه بگیریم چون بودن از خواهرانی که راه حل دادند ولی کسی از نتیجه ش چیزی نگفته🥺🥺
واراء مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 72 نه هیچکسی تو خانواده م انقد زود موهاش سفید نشده😭تو موهاتو رنگ میکنی؟دکتر رفتی؟ من مجردم رنگ نمیکنم دکترم نرفتم اخه میگن پزشکی راه حلی نداره🤕
واراء مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 72 ععزیزم هرکسی قلق خودشو بهتر میدونه سعی کن خیلی تو محیط هایی که احساساتی میشی قرار نگیری چشم ممنون😘
shadi_2000 عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 2523 من مجردم رنگ نمیکنم دکترم نرفتم اخه میگن پزشکی راه حلی نداره🤕 من از ۱۹ سالگی رنگ کردم چون خیلی سفیدا معلوم بود و مامانم میگه چون رنگ کردی موهای سفیدت بیشتر شدن😑برا تو هم جلو موهات سفیده؟هلیله سیاه خوردی یا زرد؟چه مدت مصرف کردی؟
واراء مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 72 من از ۱۹ سالگی رنگ کردم چون خیلی سفیدا معلوم بود و مامانم میگه چون رنگ کردی موهای سفیدت بیشتر شدن😑ب ... هلیله سیاه خوردم تقریبا ۸ ماه قورت میدادم گاهی خیس میکردم شب تا صبح و صبح ناشتا میخوردم و گاهی میمکیدم