2777
2789
حالا من همیشه همسرم میخره نمیخورماا ولی امشب بدجوری دلم میخواد 🥺🤤

شوهر من ک چون میدونه رقیب عشقیشه ازش متنفره😂😂😂همش توسرو کله هم میزنیم میگه بزارش کناراونو😂😂😂نمیخام اصلا چراچیپسو اینقد دوس داری😂😂😂😂😂

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
دقیقا دیگه هیچ مدلیشو دوس ندارم 

منممم

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من ک چون میدونه رقیب عشقیشه ازش متنفره😂😂😂همش توسرو کله هم میزنیم میگه بزارش کناراونو😂😂😂نم ...

الهی بمونید برای هم😂😂😂😂

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
الهی بمونید برای هم😂😂😂😂

😍😍😍😘