من نوزادم مشکل کولیک شدید داشت دکتر گفت چون زیاد زور میده و ممکنه باعث فتق بشه روزی یک سی سی گلیسیرین تزریق کنیم در مقعدش حالا ما یکم از روزی یک سیسی بیشتر زدیم و الان دیدم یکم اسهال طور شده و بعد شستشو همینطور مدفوع دفع میکنه منم ترسیدم آب بدنش کم بشه و بهش آب دادم و بعد در نت خوندم ضرر داره و ممکنه بچه تشنج کنه درسته؟ از تجربه تون بگید لطفا حسابی استرس گرفتم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
این مقدار دفعم توی نوزادا طبیعیه پسر من روزی ۸ بار پوشکشو عوض میکردم فقط شیر خودتو بهش بده ۳ ماهه شد ۱۰ روزی یه بار شکمش کار میداد بردمش بهترین دکتر مشهد گفت طبیعیه و داره گوشت میگیره
دفع بچه ها اکثرا با زور روزی چندبار اصلا یبوست نیست شیر خودتو میخوره یا شیرخشک
مینو جان ممنونم از راهنماییت والله بچه من نارس تو هفته۳۵ دنیا اومدشیر خودم اول خوب بود بعدش که بردم بچه رو دکتر شیر خشک داد بهش الان شیرم کم شده هر دوتاش و باهم میدم ولی کم کم دیگه سینه مو نمیخواد بگیره از یه طرفم مقدار شیرخشک کم نیست که با قطره چکان بدم نمیدونم چکار کنم