2777
2789

من نوزادم مشکل کولیک شدید داشت دکتر گفت چون زیاد زور میده و ممکنه باعث فتق بشه روزی یک سی سی گلیسیرین تزریق کنیم در مقعدش حالا ما یکم از روزی یک سیسی بیشتر زدیم و الان دیدم یکم اسهال طور شده و بعد شستشو همینطور مدفوع دفع میکنه منم ترسیدم آب بدنش کم بشه و بهش آب دادم و بعد در نت خوندم ضرر داره و ممکنه بچه تشنج کنه درسته؟ از تجربه تون بگید لطفا حسابی استرس گرفتم

فقط شیر خودتو بده عزیزم  نگران نباش چیزی نمیشه  بچه ها اکثرا شکمشون روون کار می‌کنه عادی ...

یکم قبل آب دادم خطری تهدیدش نمیکنه ؟از استرس دارم میمیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ماهشه 🤔كوليك باعث دل دردش ميشه اون يبوست كه زور ميزنه وبايد شياف بزاري گليسرين خيلي روان ميكنه شكم رو خودت ماست اينا بخور بزار شكمش جم بشه اگ ٦ماهش نشده اب نده چون شير خودت همه چي داره 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
چند ماهشه 🤔كوليك باعث دل دردش ميشه اون يبوست كه زور ميزنه وبايد شياف بزاري گليسرين خيلي روان ميكنه ...

چهل روزه هست اخه روزی سه تا چهار بار دفع داره فقط دفعه با زور همراهه دکتر گفت اگه چند روز دفع نکنه اون یبوسته ..ولی من آب دادم بهش خیلی خطر داره...؟

چهل روزشه... مسمومیت با آب چجوریه؟ نکنه خدا نکرده مسموم بشه نفهمم...وای بچه داری خیلی سختههههه

نه بابا نترس 

یبار بوده اشکالی ندارد 

ولی دیگه نده 

هرچی بیشتر شیرتو بدی بخوره 

شکمش بهتر کار می‌کنه 

اینا مشکلی نیس خواهرجان 

بزار به نوجوانی برسه 

تازه میفهمی مشکل یعنی چی  

این مقدار دفعم توی نوزادا طبیعیه پسر من روزی ۸ بار پوشکشو عوض میکردم فقط شیر خودتو بهش بده  ۳ ماهه شد ۱۰ روزی یه بار شکمش کار میداد بردمش بهترین دکتر مشهد گفت طبیعیه و داره گوشت میگیره 

دفع بچه ها اکثرا با زور  روزی چندبار اصلا یبوست نیست  شیر خودتو میخوره یا شیرخشک

مینو جان ممنونم از راهنماییت والله  بچه من نارس تو هفته۳۵ دنیا اومدشیر خودم اول خوب بود بعدش که بردم بچه رو دکتر شیر خشک داد بهش الان شیرم کم شده هر دوتاش و باهم میدم ولی کم کم دیگه سینه مو نمیخواد بگیره از یه طرفم مقدار شیرخشک کم نیست که با قطره چکان بدم نمیدونم چکار کنم 

پاشو برو استراحت کن مادر گل 

بچه اول برا آدم واقعا سخته 

می‌دونم ولی خیالت راحت طوریش نیست 

بچه همین که خوب بخوره خوب پوشکشو خیس کنه 

خوابشو خوب باشه کافیه 

گهگاه روی شکم و پشتشو ناز کن مثل ماساژ آروم 

با د شکمش دفع بشه  

بسپار بخدا بگیر بخواب