2821
2789
عنوان

ترشح شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 35 پست
بعضیا تو بارداری دارن

خب ربطی به این نداره که اونا شیرشون زیاده و مال ما کم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به ما بیچاره ها کرونا خورد کلاس بارداریام جمع شد😑

من مجازیشو دارم ولی دو جلسه ام حضوری برام زدن که یکیش فرداست یکیشم دو هفته دیگه

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

به ما بیچاره ها کرونا خورد کلاس بارداریام جمع شد😑

عزیزم منم پارسال این موقع باردار بودم و کلاسهای انلاین از طرف خانه بهداشت شرکت کردم و خیلی هم خوب و مفید بودن

برو خانه بهداشت محلتون بگو میخوای تو کلاسهای بارداری شرکت کنی اونها تو گرواه واتساپ عضوت میکنن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
حس خوبی به شیر خشک ندارم اتفاقا شوهرم میگه شیرخشک بدیم ولی خودم احساس خوبی ندارم احساس میکنم بچه است ...

شیرمادر یچیز دیگه اس تو تمام دوران شیردهیم غر میزدم کلافه بودم اما الان که چهارروزه دخترمو از شیر گرفتم دلم لک زده واس اونروزا ،قشنگترین حس دنیاس من قدر ندونستم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز