2789
الحمدالله ،همسرم روز سومه که زده .نگرانم براش دیگه تبو لرز نداره ولی نمیدونم چمه نگرانشم 

خوب ميشن ان شاالله نگران نباش من فكر نميكردم زنده بمونم بسكه حالم بد بود اما بعد از تزريق آمپول به مرور خوب شدم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند درصد ریه رو درگیر کرد عزیزم؟

من اولش چهل درصد با ويروس ١٨ا اما سي تي اخر تا روند بيماري طي بشه و آمپول برنم حتي درگيريم تا شصت درصد هم رسيد نگران نباشيد خوب ميشن ان شاالله خييلي غذاهاي مقوي بهشون بدين

مواظب خودتونم زياد باشين تا خدايي نكرده درگير نشين اگر كوچك ترين علائمي داشتين زود دكتر برين اشتباه من اين بود دير رفتم ريم درگير شد دوستم تا بيحال شد مجبورش كردم تست بده مثبت شد دكتر بهش دارو داد باور كن سه روزه خوب شد 

مواظب خودتونم زياد باشين تا خدايي نكرده درگير نشين اگر كوچك ترين علائمي داشتين زود دكتر برين اشتباه ...

اول خودم مریض شدم ،در حد سر ماخوردکی بود سه روز بعد همسرم افتاد روز هستم دیگه تبش قطع نمیشد این امپولو تزریق کردن خداروشکر بهتره فقط سرگیجه حالا تهوع اینا داره ،شما چه غذاهایی میخوردین ،؟این مدت فقط مایعات دادم غذاشم گوشت گوسفندی میزارم براش

اول خودم مریض شدم ،در حد سر ماخوردکی بود سه روز بعد همسرم افتاد روز هستم دیگه تبش قطع نمیشد این امپو ...

بلدرچين عااليه اگر هنوز كم اشتها هستن سوپ بلدرچينو بهشون بدين   نوشيدني گرم بهشون بدين عناب خيس شده ،كندر خيس شده ،انبه اناناس ،موز ،مغزيجات ، ماهيچه گوسفندي ،كباب ،كلا غذاهاي گرم بهشون بدين 

اول خودم مریض شدم ،در حد سر ماخوردکی بود سه روز بعد همسرم افتاد روز هستم دیگه تبش قطع نمیشد این امپو ...

بلدرچین بده بخوره حتما حتما

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست...