وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره بدبختی نیمه دومی ام اگ یه ماه زودتر میومدم میرفتم11😪😂
آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️. https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس
اره بدبختی نیمه دومی ام اگ یه ماه زودتر میومدم میرفتم11😪😂
خخخ نالاحت نباش
وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...
بیبی چک من همین الان خطش کاملا مشخصه . ولی چون ویور زدم شک دارم. پس چرا لاوین رز منفی میشه😭😭😭
من همیشه مدیکور استفاده میکنم.ان شاءالله که بارداری
دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻