2821
2789
ن عزیزم در کل خوابم میبره خیلیم زود ب تخت نرفتع خوابم😅 ولی امروز صبو خوابم نبرد بیدار شدم دیگه

عاها خب خداروشکر ک مشکلی نیست❤️

اری این نیز می‌گذرد اما به کُندی یک رودخانه یخ زده 
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 شت  لامصب تو دیگه اخرشی

بخدا یجور گاز گرفتم جاده خاکی بازشده انگار از لپم بگیر بیااااا تا نزدیکی لبم والا اینی ک من میبینم کباب نبوده خرخره یکی دیگ بوده ک انگار جوییدم ن گاز گرفته باشمه،😝😝

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا نکنه مهربونم برام دعا کن. آبان یا آذر انتقال جنین دارم. محتاج دعام❤❤❤

ان شاءالله خدا بهت بچه ی سالم و صالح بده الان که بچه نداری حسابی بخواب من حسرت خواب عمیق و پیوسته به دلم مونده شب تا صبح هر دوساعت یبار با نق زدنای دخترم بیدار میشم الانم که از ساعت 5 و نیم صبح بیداره سحر خیز خانوم آرزوی خواب صبح رو به دلم گذاشته 5 ماهه درست نخوابیدم 

خدا نکنه مهربونم انشالله سلامت باشی. برام دعا کن. آبان یا آذر انتقال جنین دارم. محتاج دعام❤❤❤

برات صلوات میفرستم عزیزدلم 

انشالله ک انتقال با موفقیت انجام میشه توام نگران نباش استرس نداشته باش خدا مهربونه مطمعنم میای و تاپیک بی بی چک مثبت میزاری❤️❤️❤️💜

گفتم محمدددددددددددددد بزار بخوابم چون باهاش قهر بودم داشت تلافی میکرد میگف نه خیر پاشو😑💔 الانم م ...

😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 محمدو یه گاز میگرفتی تا صبح بدو بدو کنه

ان شاءالله خدا بهت بچه ی سالم و صالح بده الان که بچه نداری حسابی بخواب من حسرت خواب عمیق و پیوسته به ...

آخی الهی خدا حفظش کنه فرشته کوچولوتو اینقد حسرت و انتظار کشیدم که اینی که الان شما میگی واسه من بازم شیرینه و میگم تحمل میکنم. ممنونم از دعات عزیزم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بخدا یجور گاز گرفتم جاده خاکی بازشده انگار از لپم بگیر بیااااا تا نزدیکی لبم والا اینی ک من میبینم ک ...

😂 😂 😂 😂 طلب آمرزش دارم برای اونی ک میخاستی خرخرشو پاره کنی 

خواهرم بخشنده باش 😂😂💔 اصن منکه چیزی نگفتم 😰😂

برات صلوات میفرستم عزیزدلم  انشالله ک انتقال با موفقیت انجام میشه توام نگران نباش استرس نداشته ...

فدات شم دیگه سپردم به خودش توکل به خدا. چشم خانومی الهی که هر چی از خدا میخوای بهت بده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام شوهرجان رو صبانه دادم راهی کردم بعدش رفتم ی سر ب هاپوهام زدم الانم داراز کشیدم

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
فدات شم دیگه سپردم به خودش توکل به خدا. چشم خانومی الهی که هر چی از خدا میخوای بهت بده

عزیزدلمی 

از خدا میخام یه نی نی تپلی بهت بده 💜❤️

همیشهههه ارامش دا‌شته باش ک هیچی مثل ارامش کارارو ردیف نمیکنه خدا حواسش هست❤️