2789
عنوان

حسودا

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 22 پست
اسی یه سوال مطمئنی اشکال کار از جای دیگه نیس؟؟ حالا منظورم به تو نیس ولی یه سریارو دیدم که یه رفتا ...

من یه دختر به شدت مهربونو خوش اخلاقم ک اگه ببینمم طرفم ازم ناراحت شده باشه زودی میرم ازدلش درمیارم چون به قانون کارما خیلی معتقدم 

خب شرایطتت چیه  برتریت نسبت به بقیه چیه ک بهت حسودی میکنن🤔

ببین من 14سالم بود ازدواج کردم شوهرمم 20بعد وقتی منو گرف برام خیلی طلاگرفتن پدرشوهرم سه روز جشن داشتن بعدم ک بهمون هم خونه دادن هم ماشین خودمم تک دخترم قیافمم خیلی خوبه خانوادمم خیلی جاهازبهم دادن ولی بازمیبینم بقیه حسودی میکنن  میگم بزارطلارو دربیارم ماشینو دورپارک کنیم کسی نبینه خونمونو  الکی بگم اجارس ولی باز حسودی میکنن .خیلی خستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باورت نشه ولی مامانبزرگمم همه نوه هاشو دعوت کنه منو دعوت نمیکنه تااین حدبگم برات

چی بگم 🤦🏽‍♀️خدا بهت صبر بده پس،بی خیال باش  با شوهرت عشق دنیا رو کنین بی خیال بقیه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا