2777
2789
اونا مخالفن میگن سرتو بنداز پایین ،ولی منم زنم نیاز دارم  یه چیز طبیعیه ، اون اقاعه گفته ...

درسته 

نیاز آدم باید تامین شه 

اما صیغه راه درستی برای تامین نیاز نیست 

ارزش یه خانوم انقققدددد بالا هست که مرد بخاطر بدست آوردنش خودشو ب آب و آتیش بزنه 

چه مطلقه چه مجرد 

البته من از شرایط بین شما خبر ندارم 

اما می‌دونم هرچقدر یه زن کمتر برا خودش ارزش قائل شه نصف همون میزان برای یه مرد ارزش داره و بالعکس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ازدواجه، به پدر و مادر ش هم گفته 

عزیزم بنظرم باهاش در ارتباط باش. روی اخلاق و رفتار هم تحقیق کنین و با هم رفت و آدم داشته باشین. اگه همه چی طبق خواست شما بود عقد کنین. صیغه که کنید دیگه اون عشق و علاقه اولیه کم کم سرد میشه و مرد چون به خواسته اش رسیده و شما رو بقولی تجربه کرده سعی میکنه که بره واسه کسی که دست نیافتنی تره. بنظرم سعی کن جوری به ذهن اون آقا بیای که به راحتی خودت رو وا نمیدی. شاید در ظاهر ناراحت بشه ولی اگه واقعا عاشقت باشه تو دلش تحسینت میکنه. واگر هم خدای نکرده هدف دیگه ای داشته باشه که خب میزاره میره. اصلا اگه هدف واقعیتون ازدواجه و از هم شناخت دارین چرا عقد نمیکنین

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.