2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 26 پست
توقع داره هر روز برم ور دلش بشینم

از علاقشه میدونی 

مادرشوهر خدابیامرز منم همیشه دوست داشت کنارش بشینم برام خاطره تعریف کنه خدا رحمتشون کنه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما عروسام نمیشه بتون گفت بالا چشتون ابروعه تند میاین تاپیک میزنید مادر شوهرم گفت بالاچشتون ابروعه

من بهش کوچکترین بی احترامی نکردم اونم نباید به خودش اجازه بده و چیزایی که بهش مربوط نیست رو بگه

حالا خدایی حوصلت تنهایی سرنمیره🙁

اونا فکر میکنن من همش خونم ، وگرن همش با دوستام بیرونم باشگاه میرم کلاس میرم ولی انگاری توقع داره ریز ریز جزئیات زندگیمو بهش بگم که چیکار میکنم

من بهش کوچکترین بی احترامی نکردم اونم نباید به خودش اجازه بده و چیزایی که بهش مربوط نیست رو بگه

اون بنده خدام بی احترامی نکرده خب دوست داره 😐

اگر نمیتونید حاله همدیگرو خوب کنید/پس دلیل حاله بده همدیگه نباشید😡

منم طبقه پایین مادرشوهرمم . اونم جالبه هرررروز یعنی هررروزا میگه چیکار میکنی تو خونه نمیای اینجا؟ 

بعد جالبه من هررررشب میرم و جواب سلامو اینجوری میده: چه عجب از خونه درومدی 

اوایل حرص میخوردم تازگیا در برابرشون کر و لال شدم

نه حرفاشونو ب مغزم راه میدم نه حرص میخورم نه جوابشونو میدم .تنها یه لبخند میزنم و تمام

به قول فرهنگ هلاکویی : یکی میاد ب شما تیکه میندازه دهنشو کثیف میکنه خب بکنه 

شما چرا گوش و ذهنتو کثیف میکنی ؟ 

چرا فکر می‌کنید هرچیزی اونا میگن توهینه چرا جور دیگه بهش نگاه نمیکنی اینطوری که دوستدارن بیشتر پیششون باشی اونوقت هم دلت اروم میگیره هم میتونی خیلی قشنگ بهشون بگی کار داشتم بیرون بودم وگرنه دلتنگتون بودیم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
منم طبقه پایین مادرشوهرمم . اونم جالبه هرررروز یعنی هررروزا میگه چیکار میکنی تو خونه نمیای اینجا؟&nb ...

وااای کاش منم اینجوری بشم ، هر وقت رفتم خونشون اعصابم به هم ریخته

عزیزم اگه بدونی ب من چیا ک نمیگن 😄

من کلا درون گرام .اهل رفیق بازی نیستم ارومم 

زیادم اهل مهمونی و تو جمعهای شلوغ رفتن نیستم 

اوایل حرص میخوردم یکبار خودم زدم تو دهن خودم گفتم دیگه بسه

رفتم کلیپای ۱ دیقه ای هلاکویی رو از اینستا دانلود کردم و گوش کردم حرفاش خیییییلی برام تاثیرگزاربود و شخصیتم تاحد زیادی تغییر کرد

الان بقیه هرچی دلشون بخواد پشت سر و جلوی روم میگن ولی این مشکل اوناس و حال خودشون بده ؛ من ارامش دارم و حالمم خوبه