2777
2789
عنوان

عشقم رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 30 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ادمی که بدون خداحافظی یه رابطه رو قطع بکنه بدرد لاجرز دیوار می خوره من همیشه می گم اگه قرار کات کنید ...

من اینجور تموم کردم ولی حس میکنم اگ با خاطره ی بد آدم تموم کنه زودتر میتونه دل بکنه..

من اینجور تموم کردم ولی حس میکنم اگ با خاطره ی بد آدم تموم کنه زودتر میتونه دل بکنه..

دقیقا.اصلا با خاطره خوب غیرممکنه تموم شه این جمله از بنیاد اشتباهه.دو نفر وقتی هنوز میتونن خاطره خوب از هم بسازن اصلا برای چی جدا شن 

دقیقا.اصلا با خاطره خوب غیرممکنه تموم شه این جمله از بنیاد اشتباهه.دو نفر وقتی هنوز میتونن خاطره خوب ...

خب خیلی اتفاقا ممکنه بیوفته ک دو نفر با رابطه ی خوب جدا بشن ولی من ک تموم کردم ب اینصورت هنوز هر دیقه بهش فک میکنم با ی تصور خوب تو ذهنم ازش..

خطشو عوض کرده ب نظرم تو فضای مجازی دسترسی نداری بهش؟  اینستا تل واتس؟

اینستا.واتساپش همه هست پاک نکرده اما خودش دیگه انلاین نشده یعنی شمارشو عوض کرده اینستاشم عوض میکنه؟

ادمی که بدون خداحافظی یه رابطه رو قطع بکنه بدرد لاجرز دیوار می خوره من همیشه می گم اگه قرار کات کنید ...

روز اخر بهم زنگ زد خوشحال بود گفت که دیگه نمیخوام جدابشیم میخوام بیشتر دوستت داشته باشم اما از پس فرداش گوشیش خاموش شد

روز اخر بهم زنگ زد خوشحال بود گفت که دیگه نمیخوام جدابشیم میخوام بیشتر دوستت داشته باشم اما از پس فر ...

شاید اتفاقی براش افتاده نمی تونی از جایی پرس وجو کنی در موردش .ولی اگه خوب بود داشت زندگی می کرد بزار بر به درک چون واقعا اشغاله که این طوری سر کارت گذاشته