برای دوستم خواستگار اومده تو یکی از شهرای اطراف تهران موبایل فروشی داره میگن ماهی ۱۵ درامد داره 🤷🏼♀️خونه نداره میخاد اجاره کنه، پسره خیلی اهل نماز سر وقت و اربعین و ایناس
ولی دوستم با اینکه اوصاعش تو خونه خیلی خوب نیست میگه دوس ندارم طرفم خیلی به حجاب و اینا گیر باشه ، یکم بخاطر شغل آزادش ، دوری مسیرش دو دله و از یه طرفم دوست نداره ازدواج سنتیو
من بهش بگم لگد به بختش نزنه یا بشینه منتظر یه نفر که با معیاراش جور باشه؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
برا مذهبی بودنش هم باید صحبت کنن و بحث حجاب رو مطرح کنن
اگر قضیه جدی تر شد حتما مشاوره ازدواج برن که مشکلی نباشه
هرچی خیره 🤍
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
من با اینکه اون موقع ۳۰ سالم بود یه خواستگار با موقعیت خوب(کارمند شرکت نفت) رو بخاطر اینکه شرط چادر برام گذاشت رد کردم مرتیکه نمیدونم چی تو وجود من دیده بود که همچین شرطی گذاشت من اصلا به حجاب هیچ اعتقادی ندارم. ازدواج با کسی که عقایدش مثل خودت نیست بزرگترین اشتباهه
من با اینکه اون موقع ۳۰ سالم بود یه خواستگار با موقعیت خوب(کارمند شرکت نفت) رو بخاطر اینکه شرط چادر ...
افرین به تصمیمت
دختر های عاقل مث شما کم هستن ❤️
و به هر اجباری تن میدن متااااسفانه