2777
2789
عنوان

ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 31 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دوستم ۲۱ سالشه پسررو نپرسیدم راستش

دوستت شاغله؟ رشتش چیه؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
دوستم ۲۱ سالشه پسررو نپرسیدم راستش

عزیزم قیمت خونه واقعا بالاست

پسره هم نهایتا ۳۰ ساله باشه

خونه داشتن برای این زمان از یه پسر جوان یکم زیاده

برا مذهبی بودنش هم باید صحبت کنن و بحث حجاب رو مطرح کنن

اگر قضیه جدی تر شد حتما مشاوره ازدواج برن که مشکلی نباشه

هرچی خیره 🤍

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
عزیزم قیمت خونه واقعا بالاست پسره هم نهایتا ۳۰ ساله باشه خونه داشتن برای این زمان از یه پسر جوان ی ...

انشالله، خواستگارای قبلی هم سر اینکه گفتهبود رو چادر حساسه و نمیپوشه رفته بودن و تو خونه کلی ماجرا پیش اومده بود براش میترسه یکم برای همین

معلمه

من بودم میگفتم نه به این ادم

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

من با اینکه اون موقع ۳۰ سالم بود یه خواستگار با موقعیت خوب(کارمند شرکت نفت) رو بخاطر اینکه شرط چادر برام گذاشت رد کردم مرتیکه نمیدونم چی تو وجود من دیده بود که همچین شرطی گذاشت من اصلا به حجاب هیچ اعتقادی ندارم. ازدواج با کسی که عقایدش مثل خودت نیست بزرگترین اشتباهه

هر چقدر هم دوستت باشه و هر چقدر هم میونه تون اوکی باشه،شما  نمیتونی به جاش تصمیم بگیری،بزارید خ ...

من اصلا نمیخام بخپجاش تثمیم بگیرم، از همین ها براش اسکیرین میگیرم ، خودش گفت که بزارم اینجا

من با اینکه اون موقع ۳۰ سالم بود یه خواستگار با موقعیت خوب(کارمند شرکت نفت) رو بخاطر اینکه شرط چادر ...

افرین به تصمیمت 

دختر های عاقل مث شما کم هستن ❤️

و به هر اجباری تن میدن متااااسفانه

من با اینکه اون موقع ۳۰ سالم بود یه خواستگار با موقعیت خوب(کارمند شرکت نفت) رو بخاطر اینکه شرط چادر ...

این بنده خدا حرفی نزده هنوز اصلا همو ندیدن فقط با توجه به تعریفای بقیه داشت میگفت نکنه اینم اونطوری باشع