2777
2789
شاید چون هنوز ازدواج نکردم نمیدونم 😂 حق یا شماست

منم مجردم😐😂

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سوپ 

زرشک پلو یا لوبیا پلو با لوبیا چشم بلبلی با مرغ 

مرغ شکم پر با پلو زعفرونی 

باقلی پلو با ماهیچه یا مرغ 

اگرم دو غذا میخوایی درست کنی یکی از بالایی ها با قورمه و قیمه خورشت بادمجان و پلو زعفرونی 

سالاد کلم و هویج ، سالاد فصل ، سبزی خوردن، ترشی فلفل و مخلوط یا بندری  و زیتون 

دسرم میتونی بعد از شام بهشون زله بستنی بدی یا زله بزاری تو سفره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
15نفر

پس فقط یه مدل غذا اصلی درست کن مثل زرشک پلو ک راحته ولی سبزی و خئردن انواع ترشی و سالاد کلم و فصل و ماکارونی بزار کنارش هم سفرت رو پر میکنه هم اذیت نمیشی 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر