2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۱ تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 27713 بازدید | 74 پست
خب تاپیک قبلم جواب ندادی که  روزی چند ساعت درس خوندی  چند سال پشت کنکور بودی  مناب ...

ببخشید من تازه اومدم نی نی سایت زیاد اشنایی ندارم چشم جواب میدم 🤍

مدرسه روزی ۵ ساعت الی ۶

تعطیلی ها ۱۲ ساعت 

البته اولش که شروع کرده بودم یه روز ۱۲ ساعت میخوندم سه روز استراحت میکردم که بعدش به کمک استاد باباخانی اوردم هر روز سه ساعت بعد هر روز چهار ساعت و برو بالا تا ۱۲

نه عزیزم پشت کنکوری نبودم 

شیمی : استاد بابایی + تکالیفش + سه کتاب خیلی سبز , نشرالگو و مبتکران ( شاید الان بگی نه چطوری عجب خرخونی سه تا کتاب زده و... ولی اینا همه جز تکالیف استاد بابایی بود و فقط هرچی میگفتند رو انجام میدادم و دمه کنکور دیدم اره سه تارو زدم ! 😅)

زیست : هر کتاب موجود در زمین !! برای این کلاس نرفتم چون واقعا فقط باید تست زد نکاتو تو کتاب وزارتی نوشت مثلا پینوکیو مثلا خیلی سبز که البته برای شما حتما باید روش نوشته باشه برای کنکور ۱۴۰۱ ، موج ازمون ها و...

ریاضی : دوتا کتاب خود اریان حیدری + تگزاس ( برای امثال شما ۱۴۰۱)

فیزیک : جزوه استاد باباخانی + تست هایی که گفتند 

عربی : فقط جزوه استاد فلاح که خدایی از کنکور سخت تر بود 😅

ادبیات : تکالیف استاد یکتا + تکالیف شبشون 

زبان : کتاب خیلی سبز نوشته استاد کیاسالار + نترسیم از متن 

دینی : خود کتاب فقط + تست های سراسری 

اگر میتونید برای عمومی ها کلاس برید . نه خودتون تست بزنید نه به ازمون ازمایشی تکیه کنید که اره من عربی مدادچیو ۱۰۰ میزنم کنکورم ۱۰۰ میزنم ، این اشتباهه سر کنکور یهو ضربه میخورید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببخشید من تازه اومدم نی نی سایت زیاد اشنایی ندارم چشم جواب میدم 🤍 مدرسه روزی ۵ ساعت الی ۶ تعطیلی ...

استاد بابایی ؟ مشاور هستن ؟ هزینه اش چطور بود پیجی چیزی ازش دارید؟

تو خیال شو و روژ منی تونی احساسم ☺️امروز مال توئه.قشنگش کن، دقیقا عین خودت 🌱هرگز از چيزيكه واقعا ميخواى دست نكش. صبر كردن سخته، اما حسرت خوردن خيلى سخت تره .🌱♥️برام مهم نيست مردم راجع به من چی فکر می کنن، من با قانون های خودم از زندگیم لذت میبرم.✌🏻 ....راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌..یه خانم متاهل کوچولوام که کلی هدف و آرزوهای قشنگ داره 🌱✌که به همشون میرسه...🥰😍👊
از الان بخونم میشه؟  ب این سوال عادت کن ک تا ابد باید جواب بدین😂🤦🏻‍♀️

من از اذر شروع کردم با کلاسها پیش رفتم 

منم خودم از همه میپرسیدم چطوری زیر ۴۰ ثانیه تست بزنم 😂😂

استاد بابایی ؟ مشاور هستن ؟ هزینه اش چطور بود پیجی چیزی ازش دارید؟

عزیزم استاد بابایی در موسسه تاملبد شیمی تدریس میکنند 

و خیلی عالی تدریس میکنند فقط کافیه تو گوگل بزنی شیمی بابایی اینستاگرام میاره بران

خب تاپیک قبلم جواب ندادی که  روزی چند ساعت درس خوندی  چند سال پشت کنکور بودی  مناب ...

سلام ببخشید من تازه اومدم تو نی نی سایت یکم دیر دستم عادت میکنه 🥲

ساعات مطالعه : 

مدرسه ۵ الی ۶ ساعت 

تعطیلات ۱۲ ساعت 

البته اوایل از اونا بودم که یه روز ۱۲ ساعت درس میخوندم سه روز روش استراحت میکردم ولی بعد کم کم با کمک استاد باباخانی ( استاد فیزیک ) روزی سه ساعت پیوسته خوندم بعد چهار ساعت بعد ... تا رسید ۱۲ ساعت 

پشت کنکوری نبودم 

منابع 

شیمی : جزوه استاد بابایی + تکالیفشون + کتابهای خیلی سبز نشرالگو و مبتکران. شاید اولش بگی وای نه زیاده و ... ولی همه این کتابها جز تکالیف استاد بابایی بود و کم کم با کلاس از همه زدم و تا عید تموم شدند 

زیست : هر کتاب موجود رو بزنید و نکاتش رو در کتاب وزارتی بنویسید _ خیلی سبز پینوکیو برای شما حتما باید چاپ برای کنکور ۱۴۰۱ باشه و موج ازمون ها و ...

فیزیک : جزوه استاد بابا خانی + تکالیفشون از کتاب خیلی سبز + کلاسهای vip شون 

ریاضی : همون کلاس اریان حیدری + کتابهایی که گفت فکر کنم امسال دوتا کتاب میزنه با بچه هاش که کتاب تگزاز نیست مثل پارسال 

دینی : هیچی :) فقط سراسری 

زبان : نترسیم از متن کیاسالار + خیلی سبزش + کلاس هاش که دیگه نمیخواست درسنامه خیلی سبزو خوند چون خودش هم سر کلاسش میگفت درسنامه زیاد از کنکور دوره 

عربی : فقط جزوه استاد فلاح. که واقعا حلالشون باشه 

ادبیات : هم جزوه استاد یکتا + کلاسهاشون + تکالیفشون 

کلا اگر از یکی که از کنکور ۱۴۰۰ نجات پیدا کرده بپرسید : برای عمومی ها کلاس برید و نه به کتابهای بازار و نه به مدادچی اعتماد نکنید 

ناحیه یک بودین ؟  درصداتون چند بود ؟  روش و میزان مطالعه تون چطور بود ؟  شما هم او ...

ناحیه یک بودم 

نه سرعت تست زدن بعد از عید مهمه ولی اینطوری هم نیست که ول کنی و سرعتی نزنی 

مثلا مسائل شیمی واقعا وقت گیره و وقت گیر تر هم خواهد شد برای این اگر امکاناتشو داری برو کلاس ریاضی اریان حیدری + دوتا ویدیو حل تست شیمی هم در یوتیوب داره اوناهم ببین 

زیست هم فقط باید تست بزنی تا سرعتت بیاد بالا مثلا من خودم اول تست های فردو اموزشی میزدم و تموم که شد تست های زوج اون مبحث رو با زمان میزدم 

درصدهای امثال واقعا ربطی به رتبه نداشت حتی خیلی از نرم افزار های تخمین رتبه کشوری منو پایین تر زدن ولی خب سهمیه ها دیگه :) 

زیست شیمی فیزیک ریاضی به ترتیب ۸۸ _ 82 - 55 - 33 ریاضیش سخت بود 

عربی ادبیات به ترتیب ۷۶ و ۸۸

زبان و دینی به ترتیب ۸۰ و ۳۳ دینی فکر کنم یکم کمتر از ۳۳ بود ولی یادم نیست دقیق

من تو دبیرستان دولتی درس میخونم شانسم برای اینکه پزشکی قبول شم چقدر از تیزهوشان ها پایین‌تر؟ 

اگر شرایطشو داری کلاس ثبت نام کن 

بخوام بی پرده بگم شانست کمه اگر میتونی کلاس ثبت نام کن 

من الان سه ساله آرایشگری رفتم....امسال دلم خواست دوباره کنکور بدم....به نظرت کارم اشتباهه؟

سلام بستگی به سنتون ، گپ تحصیلیتون ( فاصله ای که از درس دور بودید ) ، مجرد و متاهل بودنتون ، روحیتون و ... داره 

اینکه درسته یا نه یه سوال کله 

سلام رمز موفقیتت چی بوده به نظرت

کنکور یعنی کی میتونه تا دقیقه اخر به خودش ایمان داشته باشه و روی پاهاش به ایسته 

مقایسه نکنه خودشو با بقیه 

از اموزش خوب استفاده کنه و ...

منم فکر کنم اونی که تا شب کنکور به صورت متعادل و متپالی میخونه موفقه 

از کی شروع کردی روزی چند ساعت میخوندی؟

از اذر شروع کردم روزای مدرسه ۵ الی ۶ ساعت و بقیه روزا ۱۲ ساعت 

البته من از اونا بودم که یه روز ۱۲ ساعت میخوندم سه روز بعدش استراحت میکردم که به کمک استاد فیزیکم اقای باباخانی از روزی سه ساعت شروع کردم و کم کم اووردمش ۱۲ ساعت برای بعده عید روی ۱۲ ساعت موند

از اذر شروع کردم روزای مدرسه ۵ الی ۶ ساعت و بقیه روزا ۱۲ ساعت  البته من از اونا بودم که یه روز ...

قیمت کلاساتو نگفتی چند میدی همشو 

من آفلاین اگه نگاه کنم میتونم موفق شم چون فیلماش همش تو تلگرام هست

من دارم یه زبان یاد میگیرم واسه تدریس می‌خوام کنکورم بدم ۱۹سالمه بنظرت میتونم ی رشته خوب بیارم 

من کلا نظر شخصی نمیدم ولی شنیدم میگن سال کنکور کارهای حرفه ای نکنید مثل ورزش حرفه ای یا اموزش موزیک حرفه ای و ... و بیشتر تمرکز باید روی کنکور باشه 

خودم یه دوست داشتم اسمش سارا بود سال اول ( ۱۹ سالش بود ) گفت من امسال فقط ریاضی و فیزیک و عمومی میخونم سال دوم زیست و شیمی هم بش اضافه میکنم رتبشم ۳۲ شد