2777
2789
من امپول رسیژن کرونا و ۸ تا قرص فاویپیراویر انداختم تب کردم استامینوفن انداختم الانم سرم میترکه میتر ...

چیزی نمیشه جان دلم ♥️انشالا زود خوب بشی

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم کف پاش پوستش خشک میشه و پوسته پوسته میشه.دکتر بردم میگن صدفی داره.دارم از غصه سکته میکنم.الان ک ...

چیزی نیست گلم خوب میشه

من ک ی سره توالتم ی قاشق عرق نعنا خوردم معدم کمی خوب شد

عرق نعنا گرم نیس؟؟. اومدم اخر شب انگور خوردم حالا اسید میاد پشت قفسه سینم فشار میاره،،اومدم اینجا دردیادم بره

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
🥺🥺عزیز دلم

🤕🤒

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
ناراحتم غصه دارم دلم به حال خوذم میسوزه :,( خدا هیچکسو دچاره افسردگی نکنه که زندگی ادمو میگیره

انشاالله زودی خوب بشی گلم دوران سختیه اما تو قوی تر باش😍♥️