2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فردا برا تولد خواهرم کیک‌میپزم سوپرایزش میکنم هیجان دارم مثل اوسکولا

تولدش مبارک باشه عزیزم موفق باشی در سوپرایز کردن

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
چ بد🙁 تازه من تو خواب اینقد دندون قروچه میکنم شبا ک خودم گاهی از درد فک بیدار میشم😐

من دعوا نمیبینم ولی حتی ده دیقه هم بخوابم حتما خواب میبینم و دایم در حال راه رفتن و فعالیت هستم بعد که بیدار میشمانگاری واقعی راه رفتم بدنم کوفته است ... چه مریضییه خدا میدونه

خدایا همه مریضها رو شفا بده در کنارش مادر منم شفا بده   
مادربزرگم به رحمت خدا رفت امروز. سرمو میذارم رو بالش، از بغض و گریه خفه میشم. اومدم اینجا مثلا فکر ن ...

وایییییی وقتی مادر بزرگم فوت کرد مثل تو بودم لعنتی خیلی سخته درد مرگ عزیز خدابیامرزه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

تو همه ی تاپیکا گفتم.اینجام میگم.دعا کنید ماشین بابام پیداشه.امشب دزدیدنش.هممون بیداریم😢

🌷🌼اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌼🌷

🌷🌼اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم🌼🌷

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
من دعوا نمیبینم ولی حتی ده دیقه هم بخوابم حتما خواب میبینم و دایم در حال راه رفتن و فعالیت هستم بعد ...

اوهوم خیلی بده ادم باید سرسو بزاره رو بالش خوابش ببره یهو چشاشو باز کنه ببینه صبح شده 🙂

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉