2777
2789
عنوان

فیلم عقد📸

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 35 پست
نامزدم فیلم عقدمون گرفته دخترا تو فیلمو میبینه حالم بد میشه

عزیزم نباید تو وقتی این فکر و میکنی چه انتظاری از همسرت داری تو باید برای خودت ارزش قائل باشی و هیچ وقت به این فکر نکنی که شوهرت به زن دیگه ای فکر میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نامزدم فیلم عقدمون گرفته دخترا تو فیلمو میبینه حالم بد میشه

یه نصحیت بهت میکنم خواهرانه

مردی که میخواد بره در رو براش باز کن

یه کاری کن طرفت فکر کنه تو رو از دست بده نابود میشه 

یکم خودتو دست بالا بگیر

دست میندازم دهن خودمو جرمیدم ها😭

کودکم کودک بمان دنیا بزرگت میکند!بره باشی یا نباشی گرگ گرگت میکند.کودکم کودک بمان دنیا مدادرنگی است،بهترین نقاش هم که باشی باز رنگت میکند...

نترس تو حتما از همه بهتر بودی 

اونارو همون شبم حسابی دیده😂

من جاریمو خوب نمیشناختم توی عقدمون!!! بعدش توی فیلم عقد قشنگگگگ بُغ(امیدوارم.املاش درست باشه)کرده یه جا نشسته😂اصلا اونو که میبینین هیچ چیز دیگه ای رو دقت نمیکنیم!توام یه سوژه پیدا کن حواسشو به اون پرت کن اگه اذیت میشی 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
نترس تو حتما از همه بهتر بودی  اونارو همون شبم حسابی دیده😂 من جاریمو خوب نمیشناختم توی عقدمو ...

بعدشم فیلم عقد بعد مدتی دیگه نیگا نمیونن خیالت راحت

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

وقتے عروسے مختلطہ ونامحرمها بے حجاب وآزاد جلوے دامادوبقیہ مردهاراحتن ومےرقصن این اتفاقها میفتہ وبایدعادےباشہ براتون 😳😰

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز