2777
2789
عنوان

فال با موکل

| مشاهده متن کامل بحث + 2710 بازدید | 25 پست
مطمعنی؟گف با قران و اینا موکلش کار میکنه

اره بابا .اینا که جن میاد تو زندگیشون اکثرا رفتن پیش دعا نویس دعا نوشتن .یا کسی لباسشون و یا ناخن و چیزی ازشون داده دعا نویس براشون جادو کرده و جن اومده تو زندگیشون .من قبلا تلفنی خیلی گرفتم اما خانه این ادم ا که موکل دارن هم نرفتم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره بابا .اینا که جن میاد تو زندگیشون اکثرا رفتن پیش دعا نویس دعا نوشتن .یا کسی لباسشون و یا ناخن و ...

البته اگرم لباس و مو نباشه 

میتونن یه عروسک رو بیارن به نیابت از اون شخص طلسم کنن یه طوره بدیه من دیدم 

البته اگرم لباس و مو نباشه  میتونن یه عروسک رو بیارن به نیابت از اون شخص طلسم کنن یه طوره بدیه ...

چه وحشتناک طرف نمیدونم چرا اینقدم اصرار داشت حتما فالمو بگیره

البته اگرم لباس و مو نباشه  میتونن یه عروسک رو بیارن به نیابت از اون شخص طلسم کنن یه طوره بدیه ...

باید یه چیز ی از شخص داشته باشن که بدن اون شخص و لمس کرده باشه حتی دمپایی هم میشه اکثرا جادو گرا به اون طرف میگن برو یه چیزی از اون شخص بیار تا جادوش کنم لباس زیر که اثرش ؛برای جادو خیلی بیشتره ولی با اسم تو اسم مادرت عمرا بتونه کسی کاری کنه

باید یه چیز ی از شخص داشته باشن که بدن اون شخص و لمس کرده باشه حتی دمپایی هم میشه اکثرا جادو گرا به ...

مطمئنید که نمیشه با اسم و مادرش کاری کنن؟

من تخم مرغ دیدم که روش جدول کشی بود و جای دیگش اسمم بود 

من اخهه تخم مرغ لمس نکردم

چه وحشتناک طرف نمیدونم چرا اینقدم اصرار داشت حتما فالمو بگیره

آره نکن پای انرژی‌های خبیث به زندگیت وا شه دیگه مفتی مفتی نمیشه دفعشون کرد 

مگر اینکه مدت زیادی ریاضت بکشی و اعتکاف کنی تا از شرشون خلاص شی

مطمئنید که نمیشه با اسم و مادرش کاری کنن؟ من تخم مرغ دیدم که روش جدول کشی بود و جای دیگش اسمم بود&n ...

اره بابا مثلا هزار تا سمیه هست اسم مادرش زهرا س مگه چی ازت دارن برا جادو .من تو اهوازم اینجا پر جادوگرا سبی ه .کسایی که میخوان جادو درست کنن بهشون میگن برو یه جیزی از طرف بیار که بدنش و لمس کرده باشه .ناخن ؛مو،لباس زیر ،دمپایی .(آخه با اسم طرف چیکار میتونن بکنن) با این چیزا جن و وارد زندگیت میکنن که ادیتت کنه یا کسی میره پیش دعانویس .یه دعا میگیره میزاره تو خانه اونجور هم میشه جن و خودت وارد زندگیت کنی

یه خانمی هست فا*لگیره فا *ل تا*روت میگیره کارش عالیه حرفاش در مورد اینده رد خور نداره.همه چیو درست و دقیق میگه.این شمارشه 09127865938 ولی به زنگ و تماس جواب نمیده.از روبیکا یا واتس اپ یا تلگرام بهش پیام بدید.رایگان نیست ولی قیمتش مناسبه.

اگه میخواین تجربه ی یه فا ل عالی راجب زندگی تون داشته باشین پیش ما فا ل بگیرید مطمعن باشین مشتری دایم خواهید شد میتونید واتس اپ یا روبیکا هم پی ام بدین دوستان فا ل دروغ نیست فا ل باعث میشه شناخت بهتری راجب خودتون و اطرافتون داشته باشید♥️♥️

قهوه 

تاروت

تک نیت تاروت

پاسور

احساسی

کاری مالی

۰۹۰۱۱۲۴۳۵۹۰