خواهرم کلا رفت و امدا کم شده بخاطر مشکلاتی که دارن همه گرفتارن
نامهزن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید. زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند. این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13 308
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب دیگ.الان هیچکس به یک آدم ضعیف نگاه نمیکنه. دایی من خونش پنج دقیقه با خونه من فاصله هست همیشه با ...
بیخیال من عموم اینا بیشتر فک و فامیلامون اینجان اصلا رفت و آمد نداریم الان باید غصه بخوریم که چرا رفت و آمد نمیکنن با چیزایه دیگه مشغول باش به این فکر کن که کرونا اینا هس رفت و آمد کردن و مهمونی... خوب نیس
♡✞دُختَرے باش کـ رُویاهاشُو به اَهدافش تَبدیل کَرده✞♡
من خواهر ندارم .برادرم هم راه دوره.خانواده شوهرم با هم رفت وآمد ندارن.خواهر شوهرام فقط عیدمیان و تما ...
اخی عزیزم چه سخت منم فقط یه داداش دارم اونم راه دوره چند ساله ندیدمش خواهرم ندارم ،سخته میدونم تنهایی ایشالا که درست میشه باید یه راهی پیدا کنی که سرت گرم شه
پس این سری بگو شما که نمیاید ما میایم که سری بعدی شما بیاید
من پریشب دایی ام اینا دعوت کردم ساعت ده شب امدن تازه شام خوردن و زود رفتن.اما امشب دایی ام دخترخاله و دختر دایی ام دعوت کرده اما باز به من نگفته.چون جمعشون همه جوون و همسن هستیم دوست داشتم منم باشم اما به من اصلا نمیگن
عزیزم اتفاقا فامیلهای من همه با هم هستن.من بیچاره هیچکس تحویل نمیگیره
دلم گرفت شاید دلشون نمیخواد شما به زحمت بیفتید به خاطر خرج و مخارج
نامهزن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید. زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند. این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.13 308