2777
2789
عنوان

میترسم برم واسم در باز نکنن😔😔😔😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 9696 بازدید | 271 پست

برین سر بزنین

بلایی سرش نیاورده باشن

خرمدینا رو ببین

چطور ۷ سال بیخیال بودین

میدونم عصه خوردین

اما به عمل کار برآید

برین بشینین جلوی خونه ش دو روز چک کنین ببینین اصلا میاد و بره

از در و همسایه بپرسین اوضاعش چطوره

شاید اذیتش میکنن

مجبوره نیاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرتو وقتی ۱۴سالش بود شوهر دادین!؟

شاید اونقدر تلخی دیده که نمی تونه دلشو باهاتون صاف کنه

حس می کنم آینده ی منم مثل خواهرته بیشتر از اینکه شمارو درک کنم خواهرتو درک می کنم

♡Remember!? -No+
 همسرش خانواده  نداره ؟  شاید مجبورش میکنن ازتون دوری کنه   ب نظرم. واسه ...

شوهرش چون بچه بود خواهرم پرش کرده اصلا انگار طلسم شده با این حال ک شوهرش نمیزارع بیاد خونمون یا رابطه داشته باشه ولی بازم عاشق شوهرشع  ولی شوهرش با خانواده خودش رابطه داره انگار مادرشوهرش شده مادرش بجای مامان من😔

خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️                 کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن
نه زوری نبودع الان کل زندگیش شدع شوهرش انگار جادو شده

ببین احتمال قویش اینه که خانواده شوهر و خود شوهرش تحت فشار گذاشتنش و ممکنه اذیت هم کنن. که خانواده رو نبینه

احتمال بعدی که ضعیفه اینه که از زندگیش راضی نییت چون سن کم ازدواج کرده و الان از چشم خانوادش میبینه 

چی بگم که سکوت بهتره...
نه زوری نبودع الان کل زندگیش شدع شوهرش انگار جادو شده

جادو نشده وقتی بچه ۱۴ ساله رو شوهر میدین میشه عروسک دست اونا به بلوغ فکری و هاطفی نرسیده هر کی هر چی میگه قبول میکنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یعنی خواهرتون چهارده سالگی ازدواج کرد رفته یه شهر دیگه یا  شش ساعت فاصله؟بعد یکبارم پاشو نذاشته ...

بقران همه فکرمیکنن ما کاری کردیم در صورتی که اصلا هیچی نبوده هیچی

خودت باش دنیا اصالت را ستایش میکند✌️                 کاربری هزارممه کاربر قدیمی ام نگید تازه واردی والا پیشکسوت نی نی سایتم بترکم دیگ خط ندارم با خط کل اقوام ثبت نام کردم و الکی ترکیدم😂😑 کاربری واسه دو نفره خط هام همشون ترکیدن
21 ساله 7 ساله ازدواج کرده، یعنی 14 سالگی؟ 

استارتر خدایی شاید یه مباحثی سر ازدواجش هست و شما بی خبر بودی، و اگر نه مادرت نمیگذاشت برسه به 7 سال، لابد خیال کردن یه مدت بگذره با همسرش کنار میاد، اگر ازدواج زوری و در سن کم بوده که فکر نکنم در رو به روی شما هم باز کنه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

جادو نشده وقتی بچه ۱۴ ساله رو شوهر میدین میشه عروسک دست اونا به بلوغ فکری و هاطفی نرسیده هر کی هر چی ...

دقیقا همینه

بقران همه فکرمیکنن ما کاری کردیم در صورتی که اصلا هیچی نبوده هیچی

اصلا چرا باید تواین سن اجازه بدین ازدواج کنه و بفرستینش یه شهر دیگه؟رفته اونجا و حس کرده شما  اونو نمیخواین ولی اونا میخوان اصلا خدا میدونه الان چه حسی داره 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

مشکلی باهم داشتید؟شوهرش چجورادمیه نمیخوام نگرانتون کنم ولی این همه سال بیخبری یهویی خیلی عجیبه پیگیر بشین شاید مشکل خاصی پیداکرده شاید شوهرش زندانی کرده گوشیشم گرفته

2790
2778
2791
2779
2792