2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متوسط

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

اینطوری نگو اعتماد به نفس داشته باش بیشتر ادما الان عملی ان همین که هنوز نچرالیم خودش کلیه

من ازخودم کاملاراضیم وبقیه اینطوری میگن ولی بنظرم اصلن مهم نیس همینجوری که هستم عاشق خودمم شوهرمم همینجوری منودوس داره ایینقدش کافیع!

😑😑 
من ازخودم کاملاراضیم وبقیه اینطوری میگن ولی بنظرم اصلن مهم نیس همینجوری که هستم عاشق خودمم شوهرمم هم ...

مهم این که شوهرت دوست داره بقیه ازحسودی میگن من چهره ام نرماله نه خوشگل نه زشا اما همسرم موقع دوستی همیشه میگفت خوشگلترین دختردنیا تویی الان فقط همه ایرادامو میبینه ارزوش به دلم مونده که بگه اینجات چه خوبه 🙂🙂قدر همین خوشی های ساده رو بدونید که بقیع واسشون ارزو😍😎