بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیکنه ،بزنید احتمال لخته با قرص های ضد بارداری و بقیه چیزا خیلی بیشتره
حس میکنم خونم یکم غلیظه اخه.. چون موقع پریود هم شبا اصلا پریود نمیشم.. خونمم غلیظ میشه تیره رنگ
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
تاحالا کسی نگفته لختگی ایجاد کرده..ب نظرم ممکنه بیشتر شایعه باشه
من تو نی نی سایت خوندم بعضیا مادرشونو بخاطر لختگی بعد واکسن از دست دادن متاسفانه
نمی دونم راستش ولی ازخود پزشکا خیلی شنیدم واینکه کسانی که ازواکسن فوت شدنداسترازنکابوده البته سنشون ...
منم میخام امروز برم بزنم... حس میکنم خونم یکم غلیظه البته خودم حس میکنما تابحال آزمایش دادم نگفتن غلیظه.. چون رقیق نیست و تیرست خونم.. موقع پریود هم شبا پریود نمیشم
عزیز تایید نشده ک واسه واکسن بوده..گفتن احتمال لختگی رو بالا میبره..تو ی مقاله ایی گفته بود از ۵میلیون نفر۳۰نفر خونشون لخته شده ک نمیشه کفت حتما ب خاطر عوارض واکسن بوده..و برای احتیاط میگن بعد از زدن واکسن داروی ضد انعقادی بخورید..مثل آ اس آ
بازم انتقالم منفی شد😭😭😭 ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
من تو نی نی سایت خوندم بعضیا مادرشونو بخاطر لختگی بعد واکسن از دست دادن متاسفانه
نینی سایت ک همیشه امارهای نجومی داره ولی توی اروپا بررسی شده از۵میلیون نفر۳۰نفر خونشون لخته شده و هنوز تایید نشده صددرصد ک میتونه عوارض واکسن باشه لختگی..چون واسه افراد کمی اتفاق افتاده
بازم هرطور صلاحتونه..با پزشک مشورت کنید
بازم انتقالم منفی شد😭😭😭 ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊