2777
2789
عنوان

برای اولین بار لک قهوه ای دیدم 😰

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 18 پست
هنوز موعدم نشده 27 موعدمه میترسم بزنم 

خب بذار همون موقه... یادم میاد نوبت دندون پزشکی داشتم چون اقدام داشتم قبلش اول تست زدم که حامله نباشم اخه میگن باردار باشی خطرناکه امپول بی حسی باعث سقط میشه... من تست رو دادم منتظرم نشستم اما دیدم نشد مثبت داخل کلینیک هم  تست دادم😂 دیدم منفیه رفتم دندونمو پانسمان کرد گفت دو هفته دبگه بیا واسه عصب کشی اغا قسمت رو ببین من تست رو داخل کیفم گذاشته بود اومدم خونه میگشتم دیدم که بندازم دیدم مثبته خیلی هم صبر کردم دیدم نشد... گفتم شاید الکیه فلان رفتم ازمایش و مثبت بود ولی به خواست خدا بچم چیزی نشد اینو گفتم هرچی قسمت باشه همونه

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
خب بذار همون موقه... یادم میاد نوبت دندون پزشکی داشتم چون اقدام داشتم قبلش اول تست زدم که حامله نباش ...

وای خدا چقدر خوب 

منم اصلا این ماه تو فکرم نبود دیردز عصر لک دیدم دستمال زدم و برداشتم خیلی کم بود دیشب نوار گذاشتم تا الان هنوز خبری نیست درد سینم خیلی کمه ولی کمرم و پهلوهام درد زیاد دارن که یدفعه درد میان و یدفعه کامل خوب میشن بین شونه هامم تیر میکشه گاهی 

حالا از اونجایی که تا حالا اینجوری نشدم احتمال میدم حامله باشم 

ولی باز زیاد دلخوش نمیکنم 

عصابمم خیلی بهم ریزه فقط دنبال بحث و دعوا با شوهرمم 🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا چقدر خوب  منم اصلا این ماه تو فکرم نبود دیردز عصر لک دیدم دستمال زدم و برداشتم خیلی کم ...

نه گلم اصلا استرس نداشته باش همیشه همه جا باید بیخیال باشی سخت نگیر اخه هرچی حساس تر باشی برعکسش اتفاق میوفته ایشالا که بارداری

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑