2777
2789

پیشاپیش به کسایی که بهش توهین میکنن و یا فوتش خوشحالن تبریک میگم 

شما که بیشعور و بی احساس هستید 

آدم نباید حتی از درد دشمنش خوشحال بشه چه برسه مرگ 

یکم انسانیت به خرج بدید واقعا

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛
بابا این پسره کیه گرفتنش بعدش همرو لو داده...فکر کنم ندا رفته خودشو گم و گور کرده که نگیرنش

میلاد حاتمی

تا شب نرود،صبح پدیدار نباشددوستان کاربری به تازگی به من تعلق گرفته🍃لطفا درخواست دوستی ندید🙏

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمرده 

گفتن حتی پیجش ادمینم نداره و اونی ک استوری گذاشته بوده راجب بهش ک تو بیمارستانه خودش بوده

میگن  یا میخواد دوباره حاشیه درست کنه

یا اینکه چون میلاد حاتمیو گرفتن و ازش اعتراف گرفتن و دنبال اینام هستن میگه مرده ک فزار کنع

این قدر ساده نباشین

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
بستریم نیست اینم دروغه

اینستاگرامش به وضعیت یاد بود در اومده که این فقط و فقط از طریق خود اینستاگرام و با مدارک فوت و یا وضعیت بد بیمارستانی امکان پذیره و کار کسی نیست 

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛
نمرده  گفتن حتی پیجش ادمینم نداره و اونی ک استوری گذاشته بوده راجب بهش ک تو بیمارستانه خودش بو ...

چرابگیرنش من نمیشناسمش اصلا فقط ی دونه کلیپشودیدم .مگه خلافکاره؟

کاربری ۳ساله م بخاطربرق کوفتی تعلیق شد .مرسی آزادی بیان
اره همین خدا کنه دنیارو بگیرن ببینیم واقعا باداره یا نه😂😂😂😂

دیگه اون باید عکس از کجاش بزاره که باور کنید بارداره😐

تا شب نرود،صبح پدیدار نباشددوستان کاربری به تازگی به من تعلق گرفته🍃لطفا درخواست دوستی ندید🙏
چرابگیرنش من نمیشناسمش اصلا فقط ی دونه کلیپشودیدم .مگه خلافکاره؟

ب خاطر  سایت های شرط بندی و  کلاه گذاشتن سرمردم 

اومدم تمام کسانی ک توی ابن سایت های شرط بندی مافیا داشتن رو لو داد

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
اخه با شکم ۷ ماهه تا زانو خم میشه...عجیبه خب...یه جا شکمش بزرگه یه جا کوچیکه.... چی بگم والا شایدم ...

چم والا