2777
2789

منم فروردین مادرم رو از دست دادم هنوزم بعد چند ماه بعضی وقتها یادم میشه که دیگه نیست یهو وسط کار کردنم با خودم میگم برم یه زنگ به مامانم بزنم تا گوشی خونه رو بر میدارم دو سه تا شماره رو میزنم یه دفعه یادم میاد که فوت کرده نمیدونی اون موقع چه حالی میشم میزنم زیر گریه😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۲۰روز بودمامانم اینتوبه بود بیهوش بود صداشو نشنیدم چشماش ندیدم الانم سه روزه فوت کرده خیلی ...

عزیزم خوب درکت میکنم همدردم باهات، روحشون شاد باشه، خدا خودش دلمونو آروم کنه

منم‌ دوهفتست دلتنگم هیچ کاری هم از دستم برنمیاد فقط دارم از درون میشکنم

مامان من نزدیک دو هفته هست کرونا گرفته ریه ش ۲۰ درصد بود ولی خوب نمیشه امکان داره بدتر بشه ۵ تا آمپول انرژی در زده کمی بهتر شده ولی چرا خوب نمیشه میترسم بدتر بشه؟

منم فروردین مادرم رو از دست دادم هنوزم بعد چند ماه بعضی وقتها یادم میشه که دیگه نیست یهو وسط کار کرد ...

ای وای روحشون شاد باشه، خیلی سخته دیگه کسی نیس نگرانت شه، بهت زنگ بزنه 😭😭😭😭

مامان من نزدیک دو هفته هست کرونا گرفته ریه ش ۲۰ درصد بود ولی خوب نمیشه امکان داره بدتر بشه ۵ تا آمپو ...

مامان منم کورنا داشت دیگه کاری از دست دکترا بر نیومد جلو چشم پر کشید خدا برا کسی نخواد انشاالله مادر شما خوب میشه

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید
مامان منم کورنا داشت دیگه کاری از دست دکترا بر نیومد جلو چشم پر کشید خدا برا کسی نخواد انشاالله مادر ...

مامان منم همینطور

هرکاری کردم خوب بشه نشد 

طاقت دوریش وندیدنش ونشنیدن صداش برام سخته 

خرجا رونگاه میکنم خاطراتش برام زنده میشه

وای خدا .وصعیت کرونا ش چطور بود؟ خیلی میترسم ‌خدا رحمتش کنه

درگیری ریه ش نود درصد بود دیر رفت بیمارستان ولی تا بردیمش بیمارستان مشکل تنفس نداشت حالش خوب بود یه روز بهش زنگ زدم دیدم نفس نفس میزنه گفت یه آمپول برام زدن بعد اون اینطور شدم من میگم دکترا کشتنش

یه صلوات برا مشکلم مهمونم کنید
2790
2778
2791
2779
2792