2777
2789

سلام نی نی سایتی های عزیز 🌹🌹🌹

ختم 40 مرتبه زیارت عاشورا (چله عاشورا) 

به نیت حاجت دلتون 

سلامتی مردم میهن، ظهور آقا، شادی روح تمامی درگذشتگان، دفع بلا، ثروت فراوان، بخشش گناهان،...

خیلی ثواب داره 

هر چقدر میتونید بخونید لطفا اعلام کنید 

🌹 دوستان خوبم. مهلتش تا 5 روز دیگه هست 🌹

بهتره امشب بخونیم 🌹🌹🌹🌹

ان شاءالله حاجت روا بشید برای منم دعا کنید

لطفا دوستان تون رو تگ کنید 🙏🏻🙏🏻🌹

یا لینک رو براشون بفرستید ثواب داره

هر چقدر میتونید بخونید لطفا اعلام کنید 💖💖💖🌹🌹🌹

التماس دعا 🙏🏻🙏🏻🥰

@عطرنرجس1400  

@اعتصامی  

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حاجت دوستمون و سلامت برادرش @کرشمهبانو و @درمسیرخدا ا @کاکتوس1234 234 @مامان،مهدیار ر‍ @مائده6525221 525221 @khodamokhodam‍ ay_mer3p @khoday_mer3p ‍ 1 @فرشتهm71 1 @آناتا ا @mary_pak . 

@janikoo 6 @janikoo‍ @شایدم_آره_شایدم_نه_۲ ۲‍ @ناروینم م @سحرخانمی۲ ۲‍ @f___a a @lalin‍ @sanazzzz z @sarina_75 حاجت دل و سلامتی خاطره و بیماران مد نظر @مامان_آدرین8 

@nik_gol l @wmkh h‍ @مستانه123 @z69 شکوفه @یه،بنده،خدا ا‍ @تنها000 00‍ @مستانه69 9 @گندمسبز ز‍ @بستنییخی @yasamaniii ii‍

آرامش دل دوستمون و سلامت خودش و عزیزانش @همسر،آقای،طلبه‍ @hesekhooooob‍ @پارکر مانیتا@ @madam916356 . @نیهانم @اهلاوسهلا ا

@mehr.sh @mehr.sh 8 @دخترطلا۲ 2 

@میزل @آش_ترش ش مریم زهرا و خانواده 

@safoora69 9 

آرامش دل دوستمون و خانوادش @سونياشونم م  

بیمار مد نظر @محنا_خانوممممم م @marjaaaaaan      

@روناعشق . @تک_سوارعشق . 

@gole_mohammadi i @sobhgol l@ شفای ساناز. 

@لازانیا_رو_عشق_است‍ @گل1یاس‍ miiiiiiis @نازعسلی‍ لی @فاکوم م @رعناجان @نازنین_سین @elee_mom @mahdi1397 @مامان_یسناوسینا @رزیتا1397 7‍ @زمر 

سلامتی دوستمون و خانواده ش @ستیا95مهسا73 3 @ghoghnoos2020 @عسل_نفس_مامان‍ @mah_k @سرنوشت22 @nana_79

@arvin_77 @شیرینخانووم م 

شفای همسر @شیرینخانووم‍ حاجت دل @حنای_من و برادرش 

@mersana432 2 @powergirlz 

@negar6565 @آوایبابا ا @گمنام156 6 

@lianam @gloria a @niloufar1424 ه @پاکسار @p_armida‍ @دخترتنهاz @رویافرهاد د @niloufar1424 @مامان_کوروش12 سلامتی و حاجتروایی هانیه و ندا.. وشفای بیماران مد نظر شون 

آرامش دل @p_armida ن 

حاجت دل و شفای برادره دوستمون @safa2020 @rahamil80069 f

حاجت دوستمون و سلامت خانواده ش @nafasrad97‍ رضا.. 

سلامتی دوستمون و خانواده ش @حوراءءءءء‍ 

@دیمنسالواتور‍ @anini محمد رضا @خدااااممم @یسراجووونی‍ @بهارخانوممم a @دلسا_13 ندا @yaqhotekabod @دخترتاریکی @فاشیون @tataarchitect2‍ @mobina78m‍ @رنگ_کهربایی @baahar1997‍ @13788‍ @بهارخانومممم @گلپریجونـمن‍ @بهارخانومممم۷۹‍ @هستی123456‍ @لیا3 @گلی77 @عارفههه‍ @بانوی_بنفش @seviin64 @hoodjooon @دخترکماه @سرورزیبایی‍ @هلن_پار @rahamil80069‍ آرزو مریم..

آرامش دل @ixanom_aqa_ali l حاجت دل زهرا و فاطمه و فرزانه و خانواده هاشون حاجت دل امین

حاجت و شفای برادر دوستمون کرونا داره ریه اش 85 درصد در گیره @chyf    

شفای برادره @arazoo_72  

85 درصد ریه اش درگیره بچه نوزاد داره 

سلامتی بابای @حنا70     

شفای همسر @شیرینخانووم شفای 

سلامتی @saidii i    

شفای مادره @miss_marmoolakترکیده kترکیده ترکیده‍ و شفای خانم جوان... @اشکدوسابقم _‍ @اشکدوسابقم‍ 

حاجت دل @blueeeesky‍ 

@مائده6525221 1 

@مامان_لیلا_محمدعلی‍ ‍ شفای بیمار مد نظر 

@کبیسه‍ ‍ حاجت دل @mahkombsokt‍ @سلام_بای @_عاشق_حیوانات @مرغ0بریون 

@مریض_خسته‍ حاجت دل و سلامتی فرزانه فاطمه... ندا.. @هانی_هستم 

شوهر دوستمون کرونا داره @ماهی_قرمز00‍  

شفای مادره @sinderla_1368 

@دایه_مکفی_اهمالکار‍ ‍ @زیبای_او  

مریم.. @8877444 4‍ @هزاروچهاروچهار ر 

@mahrooo99‍  

maho0or @nazaninzahra_213 

سلامتی بیمار مد نظر @miss_maaahsaaa شفای مادره @سونياشونم @الب شفای بیماران هانا.. مبینا مبینا.. نیلا.. حدیثه.. پسره زرین... بردیا... پارمیس... کاوه.... خانم خوزستانی... نامزد دوستمون... مادره دوستمون... برادره ندا .. علی

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ

سلام عزیزم خییلی ممنونم ازدعوتت 🌹🌹

الان یکی میخونم زیارت عاشورا رو ب نیتهایی ک‌ گفتی 🌺

فقط گلم جسارتا چله معنیش این هست ک ۴۰ روز پشت سر هم یک دعا یا زیارتی خوانده بشه 

اما ۴۰ عدد نه، طی مدت زمانی ک‌ مشخص میکنی خودت میخونی 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
سلام عزیزم خییلی ممنونم ازدعوتت 🌹🌹 الان یکی میخونم زیارت عاشورا رو ب نیتهایی ک‌ گفتی 🌺 فقط گ ...

خواهش میکنم عزیزم وظیفست

ان شاءالله که حاجت روا بشید🌺😘

اره عزیزم میدونم ببخشید منظورم از چله یعنی 40 تا زیارت عاشورا 😅😅

عـــشـــقـــ🌙😍ـــ