2777
2789
عنوان

شوهرم گفت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 50 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هدیه امام رضاست😭میگه شرمنده تووخونوادت شدم قول داده بودم خوشبختت کنم

منم‌شوهرمو از امام رضا خواستم ولی کاش رومو زمین مینداخت. بزرگترین اشتباهه زندگیم تنها دلخوشیم پسرمه و تنها قسمت خوبه این زندگی بودنه پسرمه. پسرمم از امام رضا خواستم انشالله چندسال بعد از اینم پشیمون نشم

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼
منم‌شوهرمو از امام رضا خواستم ولی کاش رومو زمین مینداخت. بزرگترین اشتباهه زندگیم تنها دلخوشیم پسرمه ...

خیره ان شاالله

آهای کوه غیرت صدامونو داری؟هوامون خرابه هوامونو داری؟!
بیخیال بابا کاش منم بابای مایه دار داشتم منت شوهرو نمیکشیدم

من عاشق شوهرمم ناراحتیشو نمیتونم ببینم مرده غرور داره دوست داره باتلاش خودش زنشو خوشبخت کنه نه باپول پدرزن.

۴ ساله خیلی غمگینه خیلی .اصلا خونه پدرم نمیاد مگر به خواهش من.میگه نمیتونم تو روشون نگاه کنم من قول ...

ببین تعریف از خود نباشه من بواسطه کارم آدم شناسیم خیلی خوبه....ایشون از لحاظ اخلاقی و رفتاری یه نمونه عالی هست....و معلومه که خیلی هم دوستت داره....که همچین آدمی ارزوی خیلیاست تو این دوره و زمونه....ادم سالم خ کم پیدا میشه....فقط میمونه مشکل مالی که گفتم باید چیکار کنی

اینکه بهونه اش اینه و ۴سال نیومده خونه بابات😐😐😐

بهونه نیست گلم

نگفتم کلا نمیاد .زیاد نمیاد .چون خجالت میکشه.اتفاقا بسیار باخونواده ام خوبه و بسیار احترام میزاره بهشون.درخونمون همیشه به روی خونوادم بازه.وهرگز بهشون بی احترامی نکرده.من همیشه خونه پدرمم وشوهرم هیچ مخالفتی نداره ولی وقتی به صرف شام یاناهار دعوتش میکنن خیلی خجالت میکشه ولی بخاطر من چندبارمیاد .

شوهرمو خوب میشناسم وخوب میفهمم جی میکشه وبهانه نیست.

بهونه نیست گلم نگفتم کلا نمیاد .زیاد نمیاد .چون خجالت میکشه.اتفاقا بسیار باخونواده ام خوبه و بسیار ...

تنش سلامت 

بهش این اطمینان رو بارها و بارها زبانی اعلام کن کاملا متوجهی از تلاشش و سپاسگذارشی❤️

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
تنش سلامت  بهش این اطمینان رو بارها و بارها زبانی اعلام کن کاملا متوجهی از تلاشش و سپاسگذارشی❤ ...

بله حتما