2777
2789

جامعه ی مارو ک میشناسین خیلیا میگن این حرف نشونه ی اینه ک طرف نمیخاد زندگی کنه ولی من اینجوری نیستم فقط حقوق برابر میخام

اینو بگم خیلی قصد ازدواج ندارم فقط میخام برا بعدا تجربه بشه 

تو ازدواج سنتی نمی شه گفت مگر اینکه پسره دیوانه وار عاشقت باشه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟چرا این طور 

ما ازدواج سنتی داریم ازدواج مدرن داریم

اگر میخوای سنتی ازدواج کنی که شرط و شروط تو قانون هست

اگر میخوای مدرن ازدواج کنی که هر دو طرف سر حق و حقوق و مسئولیت به تفاهم میرسن

واقعا؟چرا این طور  

فک می کنن دختره دیونس مشکل داره زن زندگی نیست 

من خودم یه بار گفتم فقط یه کاغذ بده اگر منجر به طلاق شد بچه مال من مهریه نمی خوام تا اخر عمرم ازدواج نمی کنم بعد شما اومدن انگشتر و پس گرفتن شیرینی و گلم پس گرفتن

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

ببین منم درست نمیدونم ولی خودت باید همه کاراشو بکنی و در عوض بگی مهریه کمتری میخوای ( دیگه نمیشه ۱۰۰۰ تا سکه بخوای با حق طلاق) چون برای گرفتن حق تعداد سکه کم میشه چند تا میشه نمیدونم. به نظر من کار خوبیه چون حقوقت رو‌میگیری حالا سکه کم باشه مردا الان اونقدرا ندارن بعدا طلاقی در کار باشه بتونن ۱۰۰۰ تا سکه بدن

اینم بگم به سنتی و مدرن ربطی نداره. تو سنتی خواستگاری هم وقت مطرح کردن مهربه میشه میتونیم درخواست کنیم شروط ضمن عقد رو میخوایم در عوض مهریه کم میگیریم. توافقیه و الان تو جایی مثل تهران خیلی رایج شده و اصلا بد هم نیست

فک می کنن دختره دیونس مشکل داره زن زندگی نیست  من خودم یه بار گفتم فقط یه کاغذ بده اگر منجر به ...

چ نامرد

ولی خب میدونی من ی دور ی دوست داشتم خیلیم واقعا عاشقش بودم بعد بهم خیانت کرد تو تاپیکامم هس بعد اون داغون شدم برا همین دیگه سراغ دوستی نرفتم تا حالا ولی پد  مادرم بعضی وقتا راجب ازدواج صحبت میکنن ک خب اونا هم میگن شروط ضمن عقد باید باشه ولی نمیدونم چجوری بگیم

ببین منم درست نمیدونم ولی خودت باید همه کاراشو بکنی و در عوض بگی مهریه کمتری میخوای ( دیگه نمیشه ۱۰۰ ...

اولا دیگه 1000 مهریه جوک شده مجلس داره تصویب می کنه مهریه بشه 14 سکه حالا اونم خدا میدونه چطور بخوان بدن 

اموالم اگه بعد جدایی قرار باشه نصف بشه مرده مرد زندگی نباشه همشو به نام خانوادش می زنه 

کلا کلا ازدواج به نظر من یه جور ریسکه که 80 درصدش باخته