2777
2789
عنوان

تا حالا ب صورت غافلگیری حیوون خونگی بردین خونه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 28 پست
اره منم خیلی دوست دارم یبارم اوردم بخاطر اینکه شب همش مپلکید تو اتاقا و میترسوند مامانمو مامانم گفت ...

اره حتما بیار

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانتو با این کار اذیت نکن بچه گربه ها رو هم همینطور  بچه خواهر من دوتا بچه گربه اورد   ...

مامانم خودش دوست داره ولی مشکل داره با ساعت خاب که اونو حل میکنیم 

تحقیق هم کردم میگن گربه ها بیرون‌نرن بهتره براشون خطرناکه بیشتر سگ دوس داره بیرون برع و بگرده

تو نهایت عشقی و من چه خوشبختم که تو سهم قلب منی... •عرفانم♥️•
مامانم خودش دوست داره ولی مشکل داره با ساعت خاب که اونو حل میکنیم  تحقیق هم کردم میگن گربه ها ...

گربه هام بزرگ میش دلشون میخاد برن 

باز خود دانی من تجربه خودمو گفتم 

اون گربه ها اگه خونگی نمیشدن 13-14سال عمر میکردن ولی با خودخواهی خواهر زادم قبل از یسالگی مردن

دعا کن مامانم خوشش بیاد امشب میخوام برم دنبالشون بیارمشون

حتما خوشش میاد عزیزم

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
اسی خیلی سخته ها مخصوصا اگه ماده باشن میره بیرون میبینی باردار برگشته بعد بچش دنیا نیاد هی تو دهنش م ...

اره سخته می‌دونم ولی اشنایی دارم مواظبشون هستم نمیزارم بیرون برم عقیمشون میکنم طول عمر هم میاره عقیم سازی

تو نهایت عشقی و من چه خوشبختم که تو سهم قلب منی... •عرفانم♥️•