2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 46 پست
ولی مت با بیبی چک ک بعد ۷ساعت هاله انداخته بود باردار بودم البته اونم زود زده بودم

من قبل اینکه باردار شم دو بار همچین اتفاقی واسم افتاد یکبار که تو عقد بودم و تا مرز سکته رفتم یه بار هم اوایل که تو اقدام بودیم بعد نیم ساعت هاله مینداخت کلی آزمایش و سونو و اینا باردار نبودم و با آمپول پریود شدم بعدش فهمیدم تنبلی تخمدان دارم و بخاطر اون بوده بی بی چکام اینجوری میشده 

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله عزیزم مال من دو روز بعد موعد خیلی ضعیف بود ببین عکسارو باچشم دیده میشد به زور تو عکس معلوم بود

عزیزم خدا نینی رو برایت حفظ کنه لطفا برای منم دعا کن ک مثبت باشه دیگه خودم و همسرم قاطی کردیم 

خدایا شکرت 

خدا از دهنت بشنوه  خودم مطمئنم باردارم چون هی داره فاصله هاله افتادن ها کمتر میشه

مقایسه کن هاله هام ببین پر رنگ تر شدن 

چون برای من اینطوری بود هر روز پر رنگ تر از دیروز میشد

عزیزم خدا نینی رو برایت حفظ کنه لطفا برای منم دعا کن ک مثبت باشه دیگه خودم و همسرم قاطی کردیم 

ممنونم عاقبت بخیر بشی .ان شاءالله که مثبته

دخترم ۱۳اردیبهشت باروش زایمان طبیعی به دنیا اومد😍🥰خدایا مواظب دخترم باش به خودت سپردمش😍😘برای سلامتی نی نیم صلوات میفرستی؟اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم😊 هرچی خدابخواد خدا که بدنمیخواد😍❤الهی داده ونداده ات را شکر😘🤲🏻
من قبل اینکه باردار شم دو بار همچین اتفاقی واسم افتاد یکبار که تو عقد بودم و تا مرز سکته رفتم یه بار ...

نه من یکسال و نیم هر آزمایش و سونو ک فکر کنی انجام دادم 

تنبلی ندارم فقط پولیپ داشتم ک اونم این ماه پیش ۲تا دکتر رفتم جفتشون هنگ بودن ک پولیپم رفع شده البته خیلی کوچک بو ۲ میل بود

خدایا شکرت 

مقایسه کن هاله هام ببین پر رنگ تر شدن  چون برای من اینطوری بود هر روز پر رنگ تر از دیروز میشد

برای من حالا فاصله هاله ها داره کمتر میشه دیروز بعد ۳ساعت هاله انداخت امروز بعد ۱ساعت و نیم 

البته میگم من خیلی زود زدم تازه امروز ۲۵ پریودمه

خدایا شکرت 

وای عزیزم امیدوار شدم

😅گفتم که خیلی زود زدی

😅گفتم که خیلی زود زدی

آخه دیگه طاقت نداریم 😊😊😊 از همسرم بود ک میگفت بریم آزمایش بدی 

بعد آخه دکترم گفت اگه این ماه هم نشه باید عکس رنگی بندازی بعد من واقعا وحشت دارم برای همین بنده خدا همسرم نگران من هستش 🤣🤣🤣

خدایا شکرت 

آخه دیگه طاقت نداریم 😊😊😊 از همسرم بود ک میگفت بریم آزمایش بدی  بعد آخه دکترم گفت اگه این ما ...

درکت میکنم عزیزم خودم بعدسقط پارسالم ی سال منتظر بودن.ان شاءالله خدا دلتونوشادکنه.حس میگه بارداری🥰😍