2777
2789
عنوان

نامزد عصبی

1137 بازدید | 30 پست

بچه ها نامزدم خیلی زود از کوره در میره! صداشو میبره بالا بدجورررر

مثلا یبار غذا سوخت قاطی کرد! یبار گفتم بیا موهاتو خودم کوتاه کنم خودشم همزمان کناراشو کوتاه کرد و خراب شد باز قاطی کرد بدجورررر 

باید چیکار کنم با همچین ادمی؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یکیشو دارم با دوتا بچه باهر داد ش میترسم و میلرزم

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...! این تحفه ای که شما می‌بينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمی‌شود...! بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می‌توانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...! قوی کسی است که؛ نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند، و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...! هر گاه زندگی را جهنم دیدی، سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛ سوختن را همه بلدند...!👤 دکتر هلاکویی....🌺🌺   پیج وسایل زیبامون.........                     Esfahankitchen

وابسته نبودم یعنی چی ؟ یه عمر میخوای رو همین فرمون ادامه بدی ؟ مگه چه قدر زندگی میکنید که ارامشتون رو فدای چنین افرادی بکنید ؟ اقلا ببرش یه مشاوری یه چیزی نمیشه که تا اخر عمرش خودش خراب کاری کنه خودش هم از کوره در بره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚