2777
2789
عنوان

حقمو خدا داد

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 23 پست
با گفتن اون حرف اون دیگه اینجوری فکر نمیکنه و ازت میترسه

کدوم حرف

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا قضیه رو تمومش کن. با مادر شوهرش هم نباید حرف میزدی. این مساله نباید کش بیاد وگرنه بدتر و بدتر می ...

عزیزم من دوماه رو دل خودم پا گذاشتم و سعی نکردم خودمو توجیه کنم

با اینکه اونا تو خیابون دعواشون شده بود و اگه حرمت براش اهمیت داش وایمیساد تو خونه دعواشو بکنه

و خیلیا متوجه دعواشون شدن و حرف ورشون داشته ک چقد بی حیاس توخیابون دعوا میکنن

ولی اون فقط ب من گیر داده بود

بخدا من فقط گفتم چی شد ک دعوا کردن همین

بعدش مادرشوهرش زنگ زد ب شوهر من بد منو میگف یعنی نباید من خودمو توجیه میکردم و میگفتم ک تهمت زده؟

شما بودید سکوت میکردین

پس حتما من باید زندگی و آبرومو فدای آرامش اون خانم کنم؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
اون حرفی که به خواهرش زدی

مم ک فقط گفتم چی شد ک دعوا کردن

بعد دعوا تو خیابون بود آ

اکثرا دیدن

می دونم عزیزم برا آرامش و تجربه بعدی خودت میگم که دیگه هیچوقت هیچی نگو نه بپرس و نه صمیمی بشو

واقعا صمیمیت و خودمونی شدن اشتباهه محضه