2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش من خودم قبل شوهرم با یکی دوس بودن .رابطه هم نداشتیم  ینی در حد بغل و اینا فقط اونم چن با ...

خب پس اگه اینطور باشه که دیگه‌نباید واسه این اتفاق افتاده ک دیگه حساسیت نداره 

اتفاقی بوده ک افتاده اونم برای قبل بوده و الان دیگه نیس

هیچوقت هیچ چیز همیشگی نیس:)))
خب پس اگه اینطور باشه که دیگه‌نباید واسه این اتفاق افتاده ک دیگه حساسیت نداره  اتفاقی بوده ک ا ...

اره خودش واسم تعریف کرد گفت بعدا فهمیدم اون دختر دختر خراب بوده

اره خودش واسم تعریف کرد گفت بعدا فهمیدم اون دختر دختر خراب بوده

پس خوب دیگه اون دختر رو شناخته و دیگه از چشمش افتاده و وقتی شمارو شناخته از خانوم بودن شما خوشش اومده وبا شما ازدواج کرده

اگه قرار بوده رابطه اش با اون خانم ادامه پیدا میکرده و واقعا دوستش داشت ک از اول اونو میگرفت 

بنطدت میتونم به زندگی عادی برگردمم

اره عزیزم چرا که نه بهت قول میدم چون الان این موضوع رو فهمیدی فکر خیال اضافی میکنی خودتو نابود میکنی ولی فردا صبح ک بیدار بشی به کارای دیشب میخندی 

اره عزیزم چرا که نه بهت قول میدم چون الان این موضوع رو فهمیدی فکر خیال اضافی میکنی خودتو نابود میکنی ...

اما از یه طرف با خاطراتش چیکار کنم .

من دانشجوی شهر دور بودم. هر هفته از شهرمان که ۸ ساعت تا اونجا راه بود میومد کا بریم غذا بتودیگ بگردیم تا من تنها نباشم