2777
2789
عنوان

کرونا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 78 پست
اره اما من بعد دوهفته یه شب باز حالتشو داشتم من ۱ماه هیچجانمیرفتم حتی خونه پدرمادرم بخدا افسردگی گرف ...

من زن عمومم کرونا گرف دورش هم گذشت ولی هنوز سرفه میکنه و صداش گرفته 

عوارضشه فک کنم وگرنه ناقل نیس دگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا؟ اخه من دمای بدنم همیشه 36 ی 36.5 هس  شاید اگ الان تب هم باشه خفیفه

به خودت تلقین نکن استرسم نگیر

رعایت کن 

ان شاءالله فردا صبح بیدار بشی هیچی ات نباشه

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
گلو درد میکنه و میسوزه یکم  تب میره و میاد رو رنج 36 و 37.5 میچرخه البته میگن از 38 تازه تب شر ...

نگران نباش ببین من بویایی نداشتم الان تازه یکم برگشته.اب نمک قرقره کن ویتامین بخور اتاقتو جدا کن ببین من تو اتاقی ک میخوابیدم پنجرش باز بود پنجره پذیرایی باز بود داخل دستشویی الکل بزار هر وقتی میری دستشویی به شیرالات و سنگ دستشویی الکل اسپری کن دستاتو تمیز بشور زیاد ازجات بلند نشو رختخوابتو کلا جداکن من اسکاچ ظرفشوییمم جدا بود ظرف غذاتو ازیه گل دگ بردار ک کسی استفاده نکنه

من زن عمومم کرونا گرف دورش هم گذشت ولی هنوز سرفه میکنه و صداش گرفته  عوارضشه فک کنم وگرنه ...

تا۱ماه ناقله باید رعایت کنه اما ضعیفه خب علائمش هست الان خواهر من بویاییش صفره اما من یکم برگشته

نگران نباش ببین من بویایی نداشتم الان تازه یکم برگشته.اب نمک قرقره کن ویتامین بخور اتاقتو جدا کن ببی ...

مرسی عزیز 

اب نمک باعث میشه ریه درگیر نشه؟؟

من حس بویایی و چشایی دارم خداروشکرررر