راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تکنیک اعدا 369 برای اینکار به یک دفتر یا دفترچه با یک مداد یا خودکار نیاز دارین نکته ی مهم اینکه سعی کنین برای هر چیزی از کائنات و جهان هستی شکرگزاری کنین و این که حداقل 17 ثانیه طول بکشه نوشتن جملتون اگر میخواین یک کفشی رو برای مثال جذب کنین، بنویسین: من خداروشکر میکنم که کفش های جدیدی دارم و اونا کاملا اندازم هستن و خیلی خوشحالم!خیلی این کفشا به من میان! خدایا ازت ممنونم.
هر روز صبح که از خواب بلند میشین ، این جملات رو 3 بار در دفترچتون بنویسید،حالا میتونین اینکارو بلافاصله بعد از بیدار شدن انجام بدین یا بعد از صرف صبحانه!
حالا بعد از ناهار یا بعد از ظهر (فرقی نداره) دوباره دفترچتونو در بیارین و این جملات رو 6 بار بنویسین.
شب یا بلافاصله قبل از خوابیدن باز مداد رو دستتون بگیرین و این جملات رو 9 بار توی دفترچتون بنویسین.بعدش با حس خوب بخوابین.
این تکنیک رو به مدت 33 روز اجرا کنین و ممکنه خیلی زودتر نتیجه بگیرین که بستگی به ارتعاش و باور و قدرت جذب خودتون داره.
اما این تکنیک از کجا اومده؟ نیکولا تسلا یک مخترع و دانشمند بود که باور داشت اعداد 3،6،9 اعداد الهی هستن و کلید جهان محسوب میشن و اگر شما روی جذب یک چیزی 17 ثانیه حداقل تمرکز کنین ،اون رو بدست میارید و اگر بتونین این کارو به مدت 68 ثانیه انجام بدین دیگه فوق العاده میشه
قانون جذب هستش 9 شب خاسته ات رو باید بنویسی. 3 بار به زمان حال مینویسی : مثلا اگه خونه ویلایی میخای ...
امضات خیلی قشنگ بود 😭 براتون دعا کردم 😭 توم دعا کن ما هم به هم برسیم 😭
برام ی صلوات میفرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍