2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 21 پست
آسترازنکا واکسن خوبیه ولی سینوفارم هم تو ۷۵کشور داره تزریق میشه و تاییدیه داره میل خودتونه ولی بهتره ...

من ته دل کسی رو خالی نکردم ولی واقعا بنظرم زدنش اشتباه باشه تمام عوارض های واکسن نمیشه به مرگ خلاصه کرد و شاید همه این عوارض تا تا همون دوسال آینده ای که شما فکر میکنید همه چی به حالت عادی برمیگرده تازه عوارض ها شروع به نمایان شدن میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی خوب یه چیزهم هست اینکه مردم بایداطلاع داشته باشند که بازدن واکسن ایمن نمی شن وخیالشون ازین بابت ...

بله ۱۰۰درصد درسته با زدن دوز بوستر هم ایمنی کامل ایجاد نمیشه و شاید دوسال طول بکشه ولی باید به علم اعتماد کرد وواکسن زد تا زودتر تموم بشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
ولی خوب یه چیزهم هست اینکه مردم بایداطلاع داشته باشند که بازدن واکسن ایمن نمی شن وخیالشون ازین بابت ...

خب وقتی با دو دوز واکسن زدن بدن ایمنی صددرصد نداره و بازم مجبوری ماسک بزنی و رعایت کنی پس دلیل واکسن زدن من می‌خوام بدونم چیه  

من ته دل کسی رو خالی نکردم ولی واقعا بنظرم زدنش اشتباه باشه تمام عوارض های واکسن نمیشه به مرگ خلاصه ...

شاید درست بگین و شاید هم نه همینطور که ۱۰۰درصد نمیشه گفت عوارض نداره ۱۰۰درصد هم نمیشه گفت عوارض داره امروز یه مطلبی میخوندم میگفت یه جوری از عوارض واکسن صحبت میشه انگار تمام قرصایی که میخوریم و حتی موادغذایی رو تو آزمایشگاه خصوصیمون امتحان میکنیم بعد مصرف میکنیم هرچیزی امکان داره عوارض داشته باشه و به یه عده نسازه بدنا متفاوته

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
شاید درست بگین و شاید هم نه همینطور که ۱۰۰درصد نمیشه گفت عوارض نداره ۱۰۰درصد هم نمیشه گفت عوارض داره ...

شاید باورت نشه در سال شاید ده تا دونه قرص مصرف نکنم مگر اینکه مجبور بشم دقیقا اونا هم بخاطر عوارضشون ک بعد مشخص میشه کجااز بدن رو نابود کرده