2777
2789
عنوان

اعجاز سوره قدر🌹🌷💐

| مشاهده متن کامل بحث + 15072 بازدید | 76 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بندازش تو اب روون اگ اقوامی داری ک فکر میکنی کار اوناس کلا قطع رابطه کن  امیدوارم ی بخت عال ...

ممنون عزیز دلم .امشب زنداییم دید خونشون تو کوچه ی ما هست بعد اون دید اومد به ما گفت ببین من اصلا سرم درد نمیگیرم اما چند روز سر درد کلافم کرده من اولین بار سرم درد میگیره

مطمئنی دعاست ?  کلیپ مختار چیه !?

منم نمیدونم که دعا هست یا نه اینارو زده بودن به دیوار خونمون دیواری که توی کوچمون میشه و یه علامت هست توی او برگه ها اونم اسپری کردن رو دیوار

مطمئنی دعاست ?  کلیپ مختار چیه !?

امشب زنداییم دید خونشون تو کوچه ی ما هست بعد اون دید اومد به ما گفت ببین من اصلا سرم درد نمیگیرم اما چند روز سر درد کلافم کرده من اولین بار سرم درد میگیره

نیت چی گردی منظورم اینه ک گفتی ب نیت حاجت روایی؟؟هرروز قبل شروع خوندن نیت میکردی؟

هرروز ک نباید بخونی ی روزم بخونی کافیه 

گفتم ب نیت فلان حاجت ۳۶۰ تا قدر تا غروب افتاب میخونم و خوندم گرقتم تموم شد.

منم نمیدونم که دعا هست یا نه ا ینارو زده بودن به دیوار خونمون دیواری که توی کوچمون میشه و یه علامت ه ...

نمیدونم عزیزم چه کاری درسته ولی به نظر رسید که دعاس... بندازشون تو آب روان هرچه سریعتر و برای اون علامت با اسپری نمیدونم چیکار کنی شاید با یه اسپری همرنگش کلا بپوشونیاون قسمت رو... 

2790
2778
2791
2779
2792