2777
2789
چشم انشالا ک هر چ زودتر خوب بشه اره هر نذری باشه خوبه امیدوارم ک جوابشو بگیری 🧡

مرسی ازت🌹🌹🌹🌹

الهی آمین اسمم کوروش هرموقع یادت افتاد دعاش کن الهی خیر ببینی 😔🙏🌹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوچیکه؟ ایندش خوبه هم از تحصیلات هم کارش و ازدواجش انشالا ک همه چ خوب پیش میره نگران نباش

سلام عزیزم‌میشه بگی پیشنهادی که منتظرشم‌بهم‌میشه یا نه

و اینکه اگ اره حدودا چقد دیگه

ممنون از دعای قشنگت چشم انشالا ک همه چ خوب پیش بره🧡🧡🧡

مرسی ازت دختر مهربون ❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خاهش میکنم عشقم🧡🧡🧡🧡🤗🤗🤗

😍😍😍😍😘😘😘❤️❤️❤️

خاهش میکنم عشقم🧡🧡🧡🧡🤗🤗🤗

منم بگو خووووو

هرپی حس میکنی

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
نمیدونم والا 😅چی نه دوست نداری بچت دختر باشه؟ اینا همش دست خداس من فقط حدس میزنم همین ی وقت درست در ...

میخام بعدی پسر باشه 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
مثل تمام زندگيا پستي بلندي داريد ولي عشقتون بهم زياده و پايدار ميمونيد،تا ٦ ماه ديگه يه تلاشايي ميكن ...

ممنون عزیزم . ببخشید من نتم تموم شده بود. چشم عزیزم حتما انشالله هر ارزوی  داری براورده بشه به همین زودیا