2777
2789
منم اوایل اینجوری بودم . همه ش میرفتم خونه مادرم و مادرشوهرم و فیلم کمدی نگاه میکردم و خلاصه به خاطر ...

خونه مادر شوهرم بدتر عصبی میشم،خونه مامانمم یه عالمه پله داره میترسم برم

خسته ترینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من روزی ک‌فهمیدم حامله ام ب شوهرم گفتم خودت بهتر از من‌خبر داری که یه زن باردار چقدر حساسه با خنده میگف بلا بله لوس ک‌بودی لوس تر هم‌میشی ازین ب بعد کارم‌ساختس ۹ ماه . تازه من‌۳ قلو باردار بودم یک هفتس زایمان کردم‌ولی خوب همسرم چون درسشو خونده خیلی درکم میکرد اگ عصبی میشدم‌با ارامش فقط میگفت حق با شماس عزیزم‌بغلم میکرد اروم شم البته الانم ک زایمان کردم همچنان احساسیم مثل دوران بارداری تازه الان‌یچه ها گریه میکنن منم‌میشینم باهاشون‌گربه میکنم شوهرم میگه من ۴ تا بچه دارم نیهان نیکان دلان سودا😐

خونه مادر شوهرم بدتر عصبی میشم،خونه مامانمم یه عالمه پله داره میترسم برم

مثال زدم . با چیزایی که روحیه تو خوب میکنه خودتو سرگرم کن 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
من روزی ک‌فهمیدم حامله ام ب شوهرم گفتم خودت بهتر از من‌خبر داری که یه زن باردار چقدر حساسه با خنده م ...

آخی خدا حفظشون کنه،وای ۳ قلو چه سخت،چه جوری تحمل کردی،ولی خب راحت شدی

خسته ترینم
آخی خدا حفظشون کنه،وای ۳ قلو چه سخت،چه جوری تحمل کردی،ولی خب راحت شدی

فداتشم

اوف خیلی زایمان سختی داشتم تازه یکی دوروزه حالم‌خوب شده بچه هاام گه دوتا پرستار گرفتیم براشون تا ۴ سالگی با پرستارن منم دانشگاه دادم تا درسم تموم‌شه هستن پرستارا

نه تخمدون اوایل بارداری طبیعیه

وا آدم اوایل بارداری به همه چیز مشکوک،همه چیز و غیر عادی میدونه،هی میرم جلو آیینه شکممو نگاه میکنم میبینم تغییر نکرده

خسته ترینم