2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 18 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم سراسر خیره....  شما تو هر سختی زندگیتون و داخل هر مشکل و ترسی به خدا و معنویت پناه میبری ...

عزیزم لطفا برا منم تعبیر کن 

من دندون فک بالام سمت چپ رو دو سالی هست بخاطر کیست و پوسیدگی کشیدم بعد تو خواب یهو دیدم دو تا دندون کوچیک بجاش در اومدن حتی یادمه نگاه کردم با اینکه اون 2تا دندون کوچیک بودن واسه دندون ته ولی بدم نبودن تو ظاهر و جای خالی دندون قبلیمو پر کرده بودن

از طرفی من تو واقعیت از اقایی خوشم میاد که شغلش ب این مربوط میشه و میخواستم بخاطر همون کیست ام برم پیشش ولی دو دل بودم البته بیشتر میخواستم ببینمش ولی هنوز نرفتم....بعد تو خواب میگفتم حالا که اینطور شد میرم پیش اون و خوشحال بودم که به این بهانه میبینمش از طرفی یکم نگران بودم که با دندونم چه کنم و متعجب بودم و نگران هزینه بودم که نکنه دوباره باید جراحی شم 

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم☺️👇🏻

عزیزم لطفا برا منم تعبیر کن  من دندون فک بالام سمت چپ رو دو سالی هست بخاطر کیست و پوسیدگی کشید ...

کلا در اومدن دندون خوبه و افتادنش بد

احتمال میدم به خاطر افکارتون این خواب رو دیدید

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊