2777
2789
عنوان

رمدسیویر

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند تا دگزا زد؟ بابای من با هیچی خوب نمیشه

چون زیادخوب نیست 

هر وقت که دیگه تحمل نداشت میزد 

اما خاله م هم دیروز خیلی بد حال بود درد داشت ناچارا دگزاا زد خیلی آروم تر شد ولی موقتیه دیگه

اینستا نیس تو تلویزیونه شبکه خبر اونده یکساعت صحبت میکنه یه دکتر ده هم یه شبکه دبگه میگه چینو زاپن م ...

منم دیدم 

اما بحث تخصصی ه،  نمیتونم بگم اینهمه بیمارستان و دکتر اشتباه میکنند ، چی بگم انشالله هیچ کس مبتلا نشه ، ولی اقوام ما زدن اکثریت ، حالا این خوبشون کرد یا چی خدا عالمه 

بابای من تا صب نمیخوابه

عزیزم سرماخوردگی نیست که بیام تز خاله زنکی بدم 

فاویپراون رمدسیور دگزا آستامینوفن و یه قرص ریز ایرانی که ضد ویروس بود ما استفاده کردیم ، زیر نظر دکتر، شما هم باید دکتر که رمدسیور براتون زده نظر بده ،ولی دگزا موقتا درد و سنگینی رو کم میکنه  

ممنون شما خیلی کمک کردی عزیزم

امیدوارم کمک بوده باشه 

اگر شد و تونستی از حال پدرت خبرمون کن 

عزیزم ما نذر هم خیلی کردیم نذر امام حسین و حضرت ابوالفضل یه گوسفند و یه النگوی طلا

اما شما در حد توان صدقه و نذر بده   

منم دیدم  اما بحث تخصصی ه،  نمیتونم بگم اینهمه بیمارستان و دکتر اشتباه میکنند ، چی بگم ان ...

من خواهر دوستم زد عوارضش زیاده بیماری قلبی داشت نباید میزدن زدن رفت تو کمافوت شد یا قندومیبره بالا

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
من خواهر دوستم زد عوارضش زیاده بیماری قلبی داشت نباید میزدن زدن رفت تو کمافوت شد یا قندومیبره بالا

این بنده ی خدا زده دیگه ، بد دلش نکنیم

عوارض داره عوارض زیادی هم داره

ولی وقتی راه و درمان دیگه ای تو ایران نداره چکار باید کرد 

ما خودمون راهای مختلفی رفتیم تا مجبور نشیم رمدسیور بزنیم ولی نشد چون در عرض دو روز درگیری ه ریه زیاد شد 

مطمئنا اگر راه داشت نمیزدیم