mooahsa مدیر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 عنوان درد زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 69 پست من ۴ روز مونده موعد زایمانم خب.دیشب پهلو چپم تیر میکشید .ترشحاتم بیشتر شده .امروز صبح رابطه داشتم بعدش رفتم پیاده روی الان درد پریودی دارم زیر شکمم و کمرم درد میکنه .یعنی میخواد بیاد یا نه ؟؟؟ 1400/06/23 | 08:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماه_بانو_جانم عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 1973 سلام اره ولی به سختی الهی چرا گلم؟ الان حالتون خوبه؟ خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقهمند به کتابخوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 الهی چرا گلم؟ الان حالتون خوبه؟ دهنه رحمم باز نمیشد به زور امپول فشار به ۱۰ سانت رسیدم بچمم درشت بود سزارینم نکردن طبیعی دیگه بدنم داغون کردن
ماه_بانو_جانم عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 1973 دهنه رحمم باز نمیشد به زور امپول فشار به ۱۰ سانت رسیدم بچمم درشت بود سزارینم نکردن طبیعی دیگه بدنم د ... الهی عزیزم کاش سزارین میکردی، الان خودتو نینی حالتون خوبه؟ 😍😁 خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقهمند به کتابخوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
ماه_بانو_جانم عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 1973 دهنه رحمم باز نمیشد به زور امپول فشار به ۱۰ سانت رسیدم بچمم درشت بود سزارینم نکردن طبیعی دیگه بدنم د ... اسم فندقمون چی شد؟ خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقهمند به کتابخوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 الهی عزیزم کاش سزارین میکردی، الان خودتو نینی حالتون خوبه؟ 😍😁 نکردن دیگه نامردا ..الان که بهتریم من با بخیه هام درگیرم
ماه_بانو_جانم عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 1973 نکردن دیگه نامردا ..الان که بهتریم من با بخیه هام درگیرم عزیزدلم، انشالله که خوب میشی زود...نگران نباش❤️😍 خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقهمند به کتابخوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
ماه_بانو_جانم عضویت: 1400/04/16 تعداد پست: 1973 نیلا به به، نیلا خانوووم😍انشالله سالم و صالح باشه 🙏🏻🤍 خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقهمند به کتابخوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 عزیزدلم، انشالله که خوب میشی زود...نگران نباش❤️😍 مرسی
mooahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/08/26 تعداد پست: 3594 به به، نیلا خانوووم😍انشالله سالم و صالح باشه 🙏🏻🤍 مرسی عزیزم 😘