2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه طولش دادی و نشد چی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
من دارم بین ازدواج با شخص ایده الم و درس درسو انتخاب میکنم تو میگی درس یا بچه خب ملومه درس بچه رو ه ...

چقدر شخص ایده آلت خوشبخته که تو داری درس انتخاب میکنی 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

به نظر من وقتی تو این سن بین بچه و درس مرددی بچه رو انتخاب کن چون اون یکی مسیر علاقه و تلاش زیادی می‌خواد. مردد باشی به جایی نمیرسی. نمیگم بچه داری تلاش نمیخواد ولی برای بیشتر آدما آش کشک خاله س و اول و آخر بچه دار میشن و زحمتشو میکشن.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
گزارش زدم @نی_نی_یار_3    

به درک حداقل اینکه که به یه ادم مزخرف داهاتی که فک کنم تا دبیرستانم بیشتر درس نخوندی حالی کردم نیاد زندگی بقیه هم مث خودم عن کنه حالا هم هری گمشو🙂🌊

بزار برن گمشن تو خودتو داری! :)        🩸LUCIFER🩸

من به شخصه قطعا درس رو انتخاب میکردم و توسعه تحصیلات و فردیم برام مهم تره 😍ولی اگه مدیریت زمان داری هر دو در کنار هم امکان پذیره و مثالش زیاد 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

منو همسرمم همین تصمیم گرفتیم و قصدشو نداریم همه هم گیر میدن بیارید ولی ب کسی ربطی نداره ما نمیخوایم

مام همین تصمیمو گرفتیم البته من معتقدم سنمون بالاتر بره نظرمون عوض میشه 

نه هر موقع میخوای نمیشه بعد سخت تر میشه من که بین درس و ازدواج هر دو رو انتخاب کردم😁

کار عقلو تو کردی ازدواج کردی بابا

خواهر من ترم یک کارشناسی ازدواج کرد ارشد دانشگاه تهران قبول شد و الان هم شاغله دکتری قبول شد نرفت چون کارش پژوهشیه همون خوشحالش می‌کنه ولی هنوز بچه نیاورده سنش هم هنوز راه داره به سی نرسیده 

در مورد بچه باید ببینی اولویت های زندگیت چیا هستن واقعا

ما چهار پنج سال بود عروسی کرده بودیم و بچه نمی‌خواستیم مسافرت هامون رو رفتیم و جاهایی که نمیشه با بچه رفت رو رفتیم من شاغل بودم و حسابی سرم به کارم گرم بود

ولی یک دفعه خیلی اتفاقی با این واقعیت روبرو شدیم که برای بچه دار شدن مشکل داریم و بعد از دو تا سقط خدا پسرم رو بهم بخشید 

باید ببینی اولویت هات چی هستن و آگاهانه تصمیم بگیری اولویت من اینه که دو تا بچه رو داشته باشم و تفاوت سنیم با بچه م زیاد نباشه واقعا از اینکه یه مادر بی حوصله باشم یا یه مادر که از نظر ذهنی به بچه ش نزدیک نباشه برای من قابل پذیرش نیست برای همین توی این فکرم که زودتر بچه دوم رو بیارم و بعدش برم به هدف های خوب دیگه م برسم 

الان از ترک کردن کارم خوشحال نیستم ولی به هییییییچ وجه از بچه آوردن هم پشیمون نیستم 

همیشه وقت برای ادامه اشتغال هست 

ولی توانایی باروری حوصله جوونی میل و اشتیاق برای تحمل سختی های مادری چیزایی هستن که بچه دار شدن رو محدود میکنه و طبق اولویت های خودم دلیلی نمی‌بینم که اصل رو بذارم کنار بچسبم به فرع 

پس چی بیاد یکی مث تو بشه فردا شوهر کنع عن و گوه بچه بشورع شب برع سرویس بدع به شورهرش تو از روستا و ع ...

الان شما که درس و کتاااب خوندی که ادبتون توفیری با بی ادبان نداره

کاربری قبلم ترکید●کاربر یاس سیلی خورده هستم●#ماه راگم نکنی بین چراغانی ها
عزیز جان اینو دیگه همه عالم میدونن تحصیلات شعور نمیاره. خیلی از قافله عقبی. خودتو به روز کن. اینقد ...

وای چه حوصله ای داری آدم حسابش می‌کنی جوابشو میدی فکر کردی چند کلاس سواد داره؟ 🤣🤣🤣🤣 تاپیکاشو ببین آخه بچه ست بابا

هنوز حتی  دیکته محکم رو بلد نیست میاد حرف از تحصیلات میزنه به ضرب و زور فحش دادن فکر می‌کنه می‌تونه حرف بی معنی و بی منطقش رو به کسی تحمیل کنه 

این مدرسه ها باز بشه این بچه های خود شاخ پندار جمع بشن یه کم با بزرگترا حرف بزنیم