2777
2789
شما اینطوری برداشت میکنی و خب نظرتون محترمه🤷‍♀️

درستو بخون

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

با کسی که علاقه شدید به بچه داشته باشه و طرف مقابل بچه نخاد یا نمیشه زندگی کرد یا شرایط سختی میشه

پس اونم نداره اخه قبلا دوست بودیم ک داشت 

ولی الان هیچ حسی نداره ب بچه هایی ک میبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اونم نداره اخه قبلا دوست بودیم ک داشت  ولی الان هیچ حسی نداره ب بچه هایی ک میبینه

حتما راجع بهش باهاش صحبت کنید مفصل

نظرتونو تحمیل نکنید

ببینید ایشون نظرشون چیه

و بعد تصمیم به بچه دار شدن یا نشدن بگیرید

باید خیلی دلایل قانع کننده داشته باشید

ابدا تصمیم راحتی نیست.

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️ 

بازم نظرتون محترمه😂البته ک نظر لازم نداشتم

جز اینم که هیچی بلد نیستی بگی.

همون بشین  فقط درستو بخون سرتم از رو دفتر دستکت بلند نکن.

آفرین.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

حتما راجع بهش باهاش صحبت کنید مفصل نظرتونو تحمیل نکنید ببینید ایشون نظرشون چیه و بعد تصمیم به بچه ...

صحبت کردیم 

من ک تحمیل نکردم میتونست قبول کنه میتونست نکنه قبل از ازدواج و اوایل دوستی بهش گفتم اگر نمیخواست میرفت 

صحبت کردیم  من ک تحمیل نکردم میتونست قبول کنه میتونست نکنه قبل از ازدواج و اوایل دوستی بهش گفت ...

انشاالله که خوشبختو پایدار باشید

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️ 

جز اینم که هیچی بلد نیستی بگی. همون بشین  فقط درستو بخون سرتم از رو دفتر دستکت بلند نکن. آفری ...

بلاخره شعور ی تحصیل کرده باید در حدی باشه دهن ب دهن هرکسی نشه😂

چشم حتما فقط چون شما گفتی

درسته تصمیم فقط باید با خودت و همسر باشم. راجب حرف دومت هم نمیدونم تاحالا راجب بچه فک نکردم که ببینم ...

میدونی

من خواهرم ک بچه بود

من خیلی ازش نگهداری کردم

عین بچه خودم بود

شبا میگفت من باید پیش آجیام بخوابم

شاید ربع ساعت تو بغلم سرپا براش لالایی میخوندم

دستام و پاهام درد میگرفت ولی عشق میکردم

یه حال خاصی داشت

شاید هزار تا عکس ازش گرفتم

لحظه لحظه ثبت کردم

ولی بعد ک بزرگ شد گفتم کاش بیشتر باش وقت میگذروندم بغلش میکردم

الان انقدر میخوامش ک نگوو

حس مادر به بچش رو بهش دارم

من عقیدم اینه

شوهر ادم هر چقدر هم عزیز باشه 

عشق بهش مثل بچه نیست

اخه بچه هه تو وجودت رشد کرده

بعدش بزرگش کردی

نصف دی ان ایش از توئه🥰

استارتر خیلی بزرگش میکنی خب چرا زودتر شروع نکردی ب درس خوندن؟الانم دیر نشده میتونی بخونی فعلا هم ک قصد بارداری نداری بخون تا هروقت خاسی باردارشی یه کاری میکنی دیگ...با بچه هم میشه درس خوند حالا تو بخون تااونموقع

استارتر خیلی بزرگش میکنی خب چرا زودتر شروع نکردی ب درس خوندن؟الانم دیر نشده میتونی بخونی فعلا هم ک ق ...

خخخ 

چه بزرگی....

من الان دانشجو کارشناسی شیمی ام

درسمو دارم میخونم.

یکمم اره دیر شروع کردم

به خاطر بیماری و ازدواجم

میدونی من خواهرم ک بچه بود من خیلی ازش نگهداری کردم عین بچه خودم بود شبا میگفت من باید پیش آجیام ...

درسته عزیزم توهم خوب فکر کن بعد که دیدی شرایطش و داری بچه دار شو قبلش حتی پیش مشاور کودک برو و بدون از الان ب فکر این ش هم باشی مادر خوبی میشی عزیزم موفق باشی❤️🌹