امروز خیلی روز سختی بود برام پسرم بیشتر از هر روز بهونه میگرفت خسته بودم از لحاظ روحی ... شوهرم هم امروز کل روزش سرکار بود عصر اومد بعد تا شبش خواب بود و تو تلوزیون و گوشی بحثمون شد سر اینکه یکم واسه من وقت بزاره منم انسانم خسته میشم فقط خودش خسته نمیشه ولی طلبکار بود زحماتم به چشمشم نمیومد .. منم تصمیم گرفتم بد شم خیلی بد تا الان بداخلاق بودم اهمیت نمیدادم بهش انسانم حسابش نکردم به پسرمم اهمیت ندادم همش تو اتاق بودم پسرم کلی گریه کرد نمیدونست چجوری ساکتش کنه .. سخت بود برام ولی انگار تازه فهمید زن داره خوبیام زحماتم تازه به چشمشم اومد همش افتادم دنبالم معذرت خواهی ولی باهاش اصلا حرف نزدم یک ساعت تلاش کرد ولی دلم پر بود از دستش از اینکه نمیتونه یکم به زنش محبت کنه . الان تو اتاق پسرمم دارم میخوابونمش شوهرم این پیامو واسم فرستاد .. بنظرتون ببخشمش ؟؟ با اینکه دلم هنوز پره ... چیکار کنم ؟؟ https://s4.uupload.ir/files/screenshot_20210914-014940_firefox_8x73.jpg
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️ 💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚