گلپرگلی مدیر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 عنوان تو دل برو 😜 | مشاهده متن کامل بحث + 2144 بازدید | 36 پست به نظرتون بعضیا ذاتن تو دل برو هستن انگار مهره مار دارن کسی هست تو آشناتون اینجوری باشه 🙄🤭 به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی 1400/06/22 | 22:49 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیلام عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 6696 خوشگل دیدم خوش اخلاق دیدم بانمک دیدم مهربون دیدم دلنشین دیدم ولی تو دل برو نه اخری هم من تکمیل می کنم 😌🤧 هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 از همون بالا همه گفتن خودم من 🤧 اسی همه دروغ میگن خود منم منم به اینا توجه نکن مهره مار که میگن من ... 😄😄 فقط خودت این عکس چی میگه 🤣🤗 به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
مـاه_تـابـان۷۰ عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 3298 هر کی میبینتم چ پسر چ دختر بهم میگن جذاب لعنتی😐بخدا راس میگم یه بارم یه پسره رد شد بهم گف جلو دوستام ابروم رف بهم میگفتن تو که محل سگ به پسرا نمیدادی چیشد اون رلت شده😔😐😑😑خودشونم میدونن پسره منو دیده داره میگه😑😒 غربت تموم عالمه :)
سیلام عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 6696 😄😄 فقط خودت این عکس چی میگه 🤣🤗 خودمم دیگ 😂😂😂 هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه
مـاه_تـابـان۷۰ عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 3298 شماهاک میگین من خب عکس بدین ببینم واقعاتودل برویین؟؟؟😁😁😁😁 تو دل برویی که فقط بع قیافه نیس غربت تموم عالمه :)
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 خودمم دیگ 😂😂😂 🤣🤣🤣 به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
دایتی عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 3465 اخری هم من تکمیل می کنم 😌🤧 😂😂😂😂راضیم ازت ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
mahnazashonam عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 976 تو دل برویی که فقط بع قیافه نیس دقیقا،ولی یکی ازآپشن هاش چهره ساخلاقرفتارمنشگرم بودنخاص بودنو.... لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎 ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤ ❤مواظبش باش خدا❤ #عشقِ دلی❤
دایتی عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 3465 اسی عه تو دل در برو هم حسابه؟اگه حسابه من خودم یک از تو دل در برو هستمباتچکر ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
سیلام عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 6696 😂😂😂😂راضیم ازت فدات شم 🤧🤧 هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه
مـاه_تـابـان۷۰ عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 3298 دقیقا،ولی یکی ازآپشن هاش چهره س اخلاق رفتار منش گرم بودن خاص بودن و.... خدای تو دل برویی خودمم😜😂😎 غربت تموم عالمه :)
گلپرگلی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 496 اسی عه تو دل در برو هم حسابه؟ اگه حسابه من خودم یک از تو دل در برو هستم باتچکر Omg از اون جدیدایه 😁😆 به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
دایتی عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 3465 Omg از اون جدیدایه 😁😆 😂😂😂😂🤞🤞🤞 ادم میشناسم وقتی میره عروسی مهمونی تولد اینا ،اگه بعدش یه بلایی سرش نیاد یعنی چشم نخورده،و اگه چشم نخورده باشه به این باور میرسه که به اندازه کافی زیبا نبوده😢
mahnazashonam عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 976 خدای تو دل برویی خودمم😜😂😎 جووون بابا😁😁😁کوببینمت😁😁😁 لطفادرخواست دوستی ندین قبول نمیکنم ...👎 ❤ازیه جایی به بعدقفلی میزنی به ازیه جایی به قبل❤ ❤مواظبش باش خدا❤ #عشقِ دلی❤