2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

۷ ساله میشناسیش باهاش دوستی وقتی ازدواج کردی میبینی عهههه! اونجوری که فکر میکردی نیست 

دیگه سنتی که بدتره...

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

با یارو چند سال دوستی و میشناسیش و عشق و عاشقی تهش تو زرد از آب درمیاد و کار به طلاق میکشه 

ازدواج سنتی که پسره هرکاری کرده تهشم به مامان جونش گفته دنبال یه دختره آفتاب مهتاب ندیده باش میخاد تهش چی در بیاد

عزیزم ازدواج سنتی یا ازدواج عشقی هیچ کدومش استاندارد خاصی ندارن.

قانون براش وضع نشده.

اینجا دیدیم چه قدر عاشقانه ازدواج کردن ولی تایپکی نیست که اعلام پشیمونی کنن یا بگن اشتباه کردن یا ...

برعکس ازدواج سنتی داریم انگار سال ها عاشقانه همو می خواستن.

مهر تایید الکی روی فقط این یا اون نزنید.

اخه این اقا از قبل دوست منو ندیده اگ نپسندش تو روز خواستگاری نگران دوستمم

خب نپسنده چه اشکالی داره قرار نیست که همه از هم تو جلسه اول خوششون بیاد شاید هم دختر خانم نپسندید

وقتی پول حرف میزنه حقیقت سکوت میکنه
۷ ساله میشناسیش باهاش دوستی وقتی ازدواج کردی میبینی عهههه! اونجوری که فکر میکردی نیست  دیگه ...

ن بدون شناخت لزدواج نمیکنه منظور من اینه ک از قبل همو ندیدن تو روز خواستگاری همو ببیننن

دعا کنید برام لطفا