قبلا گفتم میخوام بازیگر بشم :) موسیقی رو هم دوست دارم 🙂 اما از هر کی پرسیدم گفتن که به دخترها تجاوز میشه :| پارتی هم که ندارم 😐 پول هم خب قطعا از پول اون کارگردان کم تره 😐 تو خارج هم این طوریه؟ یعنی من اگه تو ۲۱_۲۲ سالگی برم میتونم به آرزوهام برسم :(💔 یا اونجا بدتره؟:/
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه خب به همشون که نه :| اما برای رسیدن به اون بالاها چرا ( مگه اینکه پارتی و پول داشته باشی)
فکر نکنم تو خارجم فیلمهاشون بغل و .. داره میتونی اون جوری قبول کنی ؟
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
نه بابا اینجوریم نیس یعنی به همشون تجاوز میشه؟؟ خارجم به نظرم بدتره دیگه تو خود فیلم بوسه و ر ...
من میگم چطور زن و یا شوهر طرف میتونه تحمل کنه این تو فیلم داره با یکی دیگه.... میکنه 😐از ی طرفی هم کل خانواده میبینن ک عروس یا داماد شون دارن یکی دیگه رو میبوسن 😐
☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
همه فیلم ها که رابطه جنسی نداره :) حجاب و لمس ( مثل دست دادن و بغل و ..) زیاد واسم مهم نیست ( ولی یه ...
به نظرم اگه شرایط مالیشو داری و دوست داری پیشرفت کنی برو خارج
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد