2777
2789

احتمالا کروناست.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نعنا بریز توی آب جوش بده بو کنه یه ذره حالش بهتر بشه بتونه درست تصمیم بگیره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیاد یه کم دیگه حالش بد بشه التماس میکنه یکی ببردش دکتر مگه اینکه چیزی مصرف کرده از ترس نمیاد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
مطمئنید؟

کرونا با علامت گوارشی زیاد شده ولی باید بره دکتر و تست بده

وا چی مصرف کرده باشه ، مسخره الان این چه حرفی بود

مسخره خودتی . بعضی جوونا الکل یا مواد مصرف میکنن نمیسازه حالشون به هم میخوره.

داداش من اینطوری نیست ، میگم یه خاطر اینکه خیلیییییی حالش بده نمیتونه بیاد ، خانوم من از شما راهکار نخواستم ، به سلامت

این بنده خدا الان به اندازه کافی نگران هست 

کاش یاد بگیرم که اگه کمکی نمیتونیم بکنیم حداقل  نگرانی شون رو بیشتر نکنیم و نمک روی زخم نپاشیم ❤

داداش من اینطوری نیست ، میگم یه خاطر اینکه خیلیییییی حالش بده نمیتونه بیاد ، خانوم من از شما راهکار ...

گلم اگه تو خونتون دمیترون با متوکلروپرامید دارین بخوره یکم حالت تهوع بهتر میشه میتونه پاشه برین دکتر .ولی حتما بده خدایی نکرده بدتر تشه

وخدایی که در این نزدیکیست